Trind Misty Meadows Herfst/Winter 2016 Collectie

Trind, it has been a while! Ik ben dol op de lakjes van dit merk, maar het was al een tijdje geleden dat het merk een nieuwe collectie uitbracht die ik testte. Geen probleem, want deze prachtige collectie brengt mij weer helemaal terug bij het merk. Ik was al bijna vergeten hoe prettig ik de lakjes namelijk vind! Nieuwsgierig naar de nieuwe herfst/winter collectie? Lees dan snel verder.

De herfst/wintercollectie van Trind heeft dit jaar de naam 'Misty Meadows'. Wat mij betreft een goede keuze als ik kijk naar de kleurtjes in deze collectie. Het zijn er maarliefst zes, en hoewel ze heel erg divers zijn vind ik ze allemaal verrassend mooi.

Van onder naar boven zijn het de volgende kleurtjes:
Rosy Cheeks
Holiday Class
Mesmerizing Maroon
Stormy Weather
Muddy Meadows
Frozen Pond

Hele diverse kleuren, niet waar? Van een prachtige lichtblauwe kleur tot knalrood, en van nude-roze naar donkerpaars. Alle zes kleuren vind ik stuk voor stuk even mooi, al heb ik natuurlijk zo mijn favorieten.

Ik moet zeggen dat ik het in deze collectie een lastige vond, aangezien alle kleuren mij heel erg aanspreken. Frozen Pond vind ik bijvoorbeeld heel erg bijzonder, want hoewel ik nooit blauw draag zou ik deze wél dragen. Het is eigenlijk een perfect winterkleurtje, een bijzondere match voor mij.

Rosy Cheeks en Holiday Class zijn uiteindelijk toch mijn favoriete kleurtjes. Rosy Cheeks is subtiel, draagbaar voor iedere dag. Holday Class is chique, een tikkeltje meer opvallend en simpelweg prachtig. Wat ben ik dol op heldere kleuren rode nagellak.

Maar ook de andere kleurtjes vind ik erg mooi. Ik denk alleen dat ik niet de enige ben die altijd weer terugkomt bij een bepaalde kleur. Zo is dat bij mij óf nude, of rood. Ik ben erg blij om weer een aantal nieuwe opties aan mijn collectie toe te kunnen voegen.

Ik ben absoluut weer verkocht door deze collectie van Trind. Het zijn prachtige kleuren, ze dekken allemaal in twee laagjes, drogen snel en blijven een paar dagen mooi zitten op mijn nagels. Zeker kleurtjes die ik er nog vaak bij ga pakken!

Trind Misty Meadows Herfst/Winter 2016 Collectie - €10.20 per stuk
'' Welke kleur is jouw favoriet?

7 opmerkingen

 1. Ik ben echt verliefd op deze kleurtjes! Het enige nadeel van Trind lakjes vind ik dat ze lastig op te bergen zijn vanwege de lange dop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad een nadeel! Ik kan ze ook moeilijk kwijt.

   Verwijderen
 2. Supermooie kleurtjes! Ik snap dat je de rode graag draagt, ik houd ook erg van rood.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh super mooie kleurtjes
  ik zou hier wel heel wat van willen

  liefs
  KArlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleuren zijn erg mooi, vooral Rosy Cheeks.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die blauwe is inderdaad heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen