Yves Rocher Pear & Cacao Limited Edition

Yves Rocher bracht één of twee jaar geleden een fantastische Limited Edition uit; peer met caramel. Ik was onwijs fan van deze geur, maar helaas was hij maar beperkt beschikbaar. Tegen de tijd dat mijn flacon leeg was, was de douchegel niet meer te verkrijgen. Heel erg jammer, maar wat was ik blij toen ik de nieuwe limited edition van dit jaar tegen kwam! Niet exact hetzelfde, maar het komt aardig in de buurt; peer met cacao. Nieuwsgierig naar de reguliere douchegel en de exfoliating versie? Lees dan snel verder.

Ik begin met mijn favoriet van de twee; de Exfoliating showergel. Dit is geen gewone showergel, maar bevat kleine scrubdeeltjes om de huid extra te reinigen en verzorgen.

Voordat ik begin over de werking van dit product moet ik toch even mijn liefde voor deze geur beschrijven. Hij ruikt nagenoeg hetzelfde als de limited edition van toen -yes!- maar dit keer ruik je een vleugje cacao. Gelukkig geen overheersende cacao geur, maar je ruikt hem zo af en toe toch lichtjes. Heel erg prettig, zeker in combinatie met de zoete peer. Een bijzondere combinatie die ik vooral in de herfst en winter erg lekker vind.

De vormgeving van de producten past goed bij de geur -en wederom het seizoen- en dan heb ik het nog niet eens over hoe ik het product in gebruik vind. Naast de heerlijke geur voelt mijn huid gewoon onwijs zacht en gereinigd aan. Bijna te mooi om waar te zijn, voor die paar euro's. Dit is echt een perfect sint/kerstcadeautje voor een beautyliefhebber!

Tot slot de reguliere douchegel, die ik ook erg prettig vind. De geur is natuurlijk exact hetzelfde, maar in gebruik is hij toch iets anders. Deze vind ik vooral erg prettig voor dagelijks gebruik, want de exfoliating is wat ruw als je hem elke dag zou gebruiken. Scrubben doe je tenslotte niet dagelijks.

Deze douchegel daar in tegen gebruik ik wel graag dagelijks. Ik heb dit keer maar gelijk twee flacons meegenomen, en wanneer ik er na die tijd nog niet op ben afgekeken kan ik er hopelijk nog wat bij bestellen. Dat is altijd moeilijk in te schatten, want ik ben ook dol op variatie!

Ik ben in ieder geval weer onwijs tevreden over deze lijn van Yves Rocher en kan je zeker aanraden eens een kijkje te nemen bij de collectie. Naast deze geur zijn er namelijk nog twee nieuwe geuren beschikbaar.

Yves Rocher Pear & Cacao Shower Gel - €1.95
Yves Rocher Pear & Cacao Exfoliating Shower Gel - €3.95
'' Heb jij de kerstcollectie van Yves Rocher al geprobeerd?

7 opmerkingen

 1. Ik kom niet vaak producten met peergeur tegen, terwijl het juist zo lekker is :D lijkt me heerlijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Maar goed, dat maakt het wel weer extra uniek als het wel een keertje in de schappen ligt. :)

   Verwijderen
 2. Bijzondere combi van geuren :) Ik ben benieuwd, het klinkt namelijk wel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mmm het klinkt best wel goed ja
  de geur lijkt mij ook wat

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel benieuwd of ik dit lekker vind. Het klinkt wel super en de verpakking ziet er ook mooi uit! Yves Rocher doet het wat mij betreft altijd heel goed met douchegels.

  BeantwoordenVerwijderen