24KITCHEN Feest Kookboek

Dat ik dol ben op kookboeken, is jullie inmiddels ongetwijfeld bekend. Ik laat er namelijk regelmatig eentje voorbij komen op mijn blog in de vorm van een review, of op één van mijn wishlists. Alweer een tijdje geleden ontving ik het prachtige boek 'Feest' van 24KITCHEN. Het is één van mijn favoriete kookzenders in Nederland, en als ik daar nog niet enthousiast genoeg van werd was het de voorkant wel; wat is hij namelijk prachtig vormgegeven!

FEEST is een vrij dik kookboek, en dat vind ik heerlijk. Als je eens niet weet wat je wilt koken en/of bakken is het een perfecte oplossing. Je slaat het boek open en kunt een tijdje bladeren tot je iets hebt gevonden, want in dit boek moet er genoeg te vinden zijn.

Naast heerlijke recepten staan er in dit boek ook prachtige foto's. Een kleine preview zie je al op de achterkant en één van mijn favorieten zie je op bovenstaande foto. Een appeltaart heb ik nog niet eerder zo mooi gefotografeerd gezien. In combinatie met het blauw in het servies geeft het een hele 'Hollandse' sfeer, en dat vind ik zo leuk. Het eten word heel mooi neergezet en laat je spontaan zin krijgen om in de keuken te verdwijnen.
Het boek is maar liefst 256 pagina's dik en is daarmee een hele mooie aanvulling op mijn boekenkast. Als je op zoek bent naar een boek met eenvoudige, maar toch verrassende recepten is dit wat mij betreft absoluut een aanrader.

24KITCHEN Feest Kookboek - €24.99
'' Staat dit boek ook al in jouw kast?

14 opmerkingen

 1. Ziet er heel erg mooi uit! Hij is wel wat prijzig maar op zich ook heel dik dus dat moet het wel waard zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben vooral gek op bakken alleen heb ik soms geen inspiratie, dit is wel een leuk kookboek en betaalbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja toch? Voor het aantal pagina's vind ik hem erg goed geprijsd. :)

   Verwijderen
 3. Oh wat een mooi boek! Dit is wel een must zoiets hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik lees eigenlijk altijd recepten op internet maar dit boek ziet er wel supermooi uit haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het internet is ook altijd lekker makkelijk. Als ik weinig tijd heb moet ik zeggen dat ik dat ook wel eens doe, al vind ik het meestal toch véél lekkerder om uit een boek te koken.

   Verwijderen
 5. Ik heb nog niet van het boek gehoord, maar ben er wel erg benieuwd naar! Alleen kijk ik voor recepten eigenlijk altijd op internet, net zoals in eerdere reacties werd gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vannessa Boon29-12-2016 20:15

  Ik vind het boek er supermooi uit zien. De foto van de appeltaart is inderdaad heel mooi! Mijn moeder is ook dol op bakken en koken en ze is binnenkort jarig dus ik ga deze denk ik voor haar verjaardag halen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een heel erg leuk cadeau, daar is ze vast blij mee! :)

   Verwijderen
 7. Ik kende het boek nog helemaal niet, maar het ziet er uit als een leuk boek! Ik heb alleen de laatste tijd zo veel kookboeken gekregen, dat ik deze voorlopig maar even oversla :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kookboeken zijn ook zo leuk om te krijgen! Mijn kast raakt ook met de week voller en voller haha.

   Verwijderen
 8. Ik ben helemaal niet zo van de boeken, maar kookboeken dat vind ik wel leuk! P.s. ik kan niet reageren op je laatst nieuwe artikel, ik wil je een gelukkig 2017 wensen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi boek! Lijkt me echt een aanvulling in de boekenkast.

  BeantwoordenVerwijderen