Essie Winter 2016-2017 Collectie

Essie doet het dit jaar -wat mij betreft- fantastisch met hun collecties. Ik heb een heleboel nieuwe favorieten aan mijn collectie mogen toevoegen, en het blijft maar doorgaan. Essie heeft namelijk wederom een nieuwe collectie gelancerd; de Winter 2016-2017 collectie. Bestaande uit zes prachtige kleuren die ik natuurlijk allemaal voor je heb geprobeerd.

Bij het openen van mijn pakketje werd ik eigenlijk gelijk enthousiast. Vijf van de zes kleuren zijn kleurtjes die ik op dagelijkse basis graag draag, en hoewel de zesde mij persoonlijk niet helemaal aanspreekt is ook deze erg uniek.

Een favoriet is bij deze collectie gelijk duidelijk; 'Oh Behave!' is een nude-peach kleurig lakje met een parelmoer shimmer. Ondanks dat het kleurtje in de wintercollectie zit weet ik zeker dat ik deze in de lente en zomer nóg vaker zal dragen dan nu; wat is dit een prachtig kleurtje!

Getting Groovy is een metallic lakje, iets wat ik de laatste tijd weinig heb gedragen. Een reden heb ik daar niet voor, want op je nagels staat het prachtig. Deze gouden kleur is perfect voor oudjaarsdag of voor ieder ander feestje.
Mijn tweede favoriet is 'Go With The Flowy', een combinatie van lichtgrijs met zilveren en witte shimmers. Een hele zachte, bijzondere kleur. Dit is wat mij betreft echt een perfecte winterkleur als je het niet zo op rood of bruine tinten hebt.

'Party On A Platform' is een kleur die bij Essie in bijna elke collectie terugkomt; rood. Ik heb inmiddels een heleboel rode lakjes van dit merk in mijn collectie en hoewel hij wat donkerder is dan mijn andere lakjes vind ik deze wat minder speciaal. Mooi vind ik hem echter zeker, het is een kleur die ik er vaak bij pak!

'Ready To Boa' is daar in tegen weer wél een kleur die ik erg bijzonder vind. Een combinatie tussen rood, bruin en paars met een hele bijzondere parelmoer glans. Het lakje ziet er in het potje al uniek uit, maar op je nagels is hij nog veel mooier. In elk licht is deze kleur anders en even speciaal.

En tot slot hebben we 'Satin Sister', een wat doffere blauwe tint. Dit soort blauwe kleuren vind ik onwijs mooi, maar zelf pak ik dit soort kleuren er tegenwoordig niet meer zo vaak bij. Ik neig meer naar de andere vijf kleurtjes in deze collectie, al kan ik me voorstellen dat je deze kleur érg graag zou dragen. Mooi is hij namelijk zeker.

Ik ben weer onwijs enthousiast over de kleurtjes in deze Essie collectie, en hoewel ik altijd mijn favorieten heb is er geen één lakje waar ik niet enthousiast over ben. Ik heb van alle lakjes op bovenstaande foto drie laagjes gebruikt, al zijn ze ook bij twee laagjes voldoende dekkend. De lakjes drogen snel en blijven bij mij een paar daagjes mooi ziten voordat ze gaan chippen.

Essie Winter 2016-2017 Collectie - €9.99
'' Welke kleur is jouw favoriet?

24 opmerkingen

 1. Oh Behave is ook zeker mijn favoriet. Wat een prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Behave is super mooi, maar ik vind Go With The Flowy het allermooiste. Prachtige collectie en wat heb je mooie foto's gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh die blauwe kleur is zoooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wat een super mooie kleurtjes. Essie lakjes zijn echt mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een geweldige collectie. Zulke mooie kleurtjes! Ik ben groot fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes!! Ik vind de blauwe kleuren ook heel erg geschikt voor de komende maanden :) Liefs, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof dat je juist de blauwe leuk vindt! Het is ook zeker een mooie kleur.

   Verwijderen
 7. Mooie kleuren! Ready to Boa spreekt mij erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige lakjes zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige collectie Satin Sister is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind er hele leuke kleuren tussen zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kleurtjes! 'Satin Sister' vind ik het mooist al zou ik de rode denk ik het vaakst dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beide hele mooie kleurtjes! De rode is lekker draagbaar hé?

   Verwijderen
 12. Oeh, dat zijn prachtige foto's! Vooral die lichtroze vind ik mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige lakjes de roze is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat een mooie kleuren. De blauwe kleur is erg mooi! Maar ook vind ik de lichtroze en 'Getting Groovy' erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ooehlala hele mooie kleurtjes allemaal
  ze zijn allemaal wel heel erg mooi
  die bordeaux rode is mijn favoriet wel

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, Ready To Boa is ook echt prachtig. Heel speciaal!

   Verwijderen
 16. Ik ben helemaal into reds dus ga ik natuurlijk voor het rode kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ohhh, ik vind ze écht allemaal mooi zeg! Love Essie!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een super mooie kleurtjes zitten hier tussen.

  BeantwoordenVerwijderen