Gelukkig Nieuwjaar!

Hoewel het bloggen duidelijk wat uit het beeld was verdwenen, merk ik dat het naarmate het jaar steeds weer populairder word. Gelukkig maar, want zelf vind ik blogs véél leuker dan vlogs en andere youtube videos. Het was wellicht geen topjaar wat betreft de hoeveelheid artikelen, maar ik heb onwijs mijn best gedaan om toch zoveel mogelijk -goede- artikelen te publiceren. Artikelen met goede inhoud én wat mij betreft zaten er aardig wat mooie foto's bij deze artikelen. 

Ik ben blij met de vooruitgang die ik ondanks dat ik minder heb gepubliceerd heb geboekt, en dat heb ik natuurlijk ook aan jullie te danken! Ik wil jullie dan ook allemaal héél erg bedanken voor alle lieve reacties en mailtjes die jullie hebben achtergelaten. Zonder dat word het bloggen namelijk een heel stuk minder leuk.

En natuurlijk wil ik ook alle leuke bedrijven waar ik het afgelopen jaar mee heb samengewerkt bedanken. Ook zonder jullie was het bloggen een stuk minder leuk geweest, want wat zijn er een boel leuke artikelen online gekomen die zijn ontstaan dankzij samenwerkingen. 

Bedankt allemaal, en tot volgend jaar! ♥