Jane Iredale - The Luxe Line Eyeliners

Eyeliner is zo'n item waar ik nog steeds een haat-liefde verhouding mee heb. Don't get me wrong; ik houd onwijs veel van eyeliner en ik kan mij geen look voorstellen zonder. Waarom ik er dan toch stiekem een beetje een hekel aan heb? Ik kan het niet vlekkeloos aanbrengen. Na jaren oefenen weet ik het nog steeds wel eens te verpesten en is het niet zo perfect als ik het wil hebben. Toen Jane Iredale met een aantal nieuwe Liners uitkwam werd ik dan ook een stukje blijer. Dit soort 'creamy' eyeliners hoef je een stuk minder precies aan te brengen en zien er dan vaak prachtig uit. Ik werd nieuwsgierig en deel mijn ervaring vandaag met jullie.

Ik maakte afgelopen jaar voor het eerst kennis met Jane Iredale door middel van een lipstick en een wenkbrauwpotlood, en inmiddels heb ik al een heleboel items in mijn collectie. Deze vier eyeliners waren wat mij betreft de perfecte toevoeging.

Jane Iredale is -wat mij betreft- niet heel goedkoop, maar maakt haar imago wel waar. De producten zien er allemaal erg luxe uit en geven een prettig gevoel. Zo ook deze eyeliners; ik vind de lange dop prachtig en in deze dop zit ook nog een kleine 'tool' verborgen.
Als je aan de bovenkant van de dop trekt komt er namelijk een klein kwastje tevoorschijn. Een kwastje die je zou kunnen gebruiken om de eyeliner mee aan te brengen. Persoonlijk vind ik hem daar wat dik voor, maar als je een héle vaste hand hebt of juist liever een wat dikkere eyeliner draagt kan deze wel erg fijn zijn.
Met mijn tremoren krijg ik er alleen geen handigheid mee. Ik heb het geprobeerd, maar op de swatches op mijn arm zag ik al dat het hem voor mij niet ging worden.

Maar dat hoeft de pret niet te bederven! De kleurtjes zijn als nog stuk voor stuk prachtig, en wat een pigment! Ik ben zeker onder de indruk van deze kleurtjes. Van links naar rechts zie je hier;
Smokey Quartz
Dark Topaz
Onyx
Amethyst
Doordat de kleurtjes heel creamy zijn, zijn ze heel gemakkelijk aan te brengen. Soms een beetje té gemakkelijk -je moet er echt rustig mee werken- maar als je het eenmaal een beetje onder de knie hebt is het helemaal niet zo moeilijk.

Ik gebruikte op bovenstaande foto de kleur 'Dark Topaz' en ik ben er heel erg tevreden over. Hij brengt gemakkelijk aan, dekt goed én blijft gedurende de dag goed zitten. In het begin is hij nog vrij creamy en verschuift hij makkelijker als je hem aanraakt, maar naar verloop van tijd begint hij wat meer op te drogen en heb je daar geen last van.

Jane Iredale 'The Luxe Line' Eyeliner - €29.00 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

14 opmerkingen

 1. Ik vind ze er heel erg mooi uit zien, wauw! Vooral de bruine inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleurtjes. Vooral de paarse ziet er goed uit. Is net even anders dan anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kleuren zeg, fijn dat ze zo makkelijk aanbrengen! Jammer dat ze per stuk best prijzig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn inderdaad wat prijziger, maar wat mij betreft helemaal het geld waard!

   Verwijderen
 4. oh wauw mooi zeg
  ik vind de dekking wel impressive


  liefs
  karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Teresa Palm15-12-2016 20:10

  Ik vind de kleuren allemaal erg mooi. Ik zou zelf toch voor de zwrate gaan, want die kan overal goed bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie kleuren! Zelf ga ik het liefst voor zwart, omdat deze toch wel overal goed bij past.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleurtjes! Echt weer wat anders. Vind ze alleen wel wat aan de prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind die blauwpaarse ook wel heel mooi! Luxe verpakking ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die is inderdaad ook erg mooi! En de verpakking is prachtig :)

   Verwijderen
 9. Dank voor de tip, ik zoek nog een goede eyeliner als vervanger van degene van de HEMA die ik al jaren heb. Helaas ook niet meer verkrijgbaar..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een goed pigment. Ben hier wel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen