MAC Mariah Carey I Get So OOC Lipstick

In het begin van deze maand reviewde ik al een product uit één van MAC's nieuwste collecties; het Mariah Carey Eyeshadow Palette. Een palette waar ik nog steeds onwijs tevreden over ben, maar toch was er nog één product waarvan ik stiekem een beetje baalde dat ik hem niet had weten te bemachtigen; de I Get So OOC lipstick. Hij was heel erg lang uitverkocht, maar schijnbaar komt er regelmatig een aanvulling en wist mijn moeder hem voor mij te bemachtigen en belande hij zo onder de kerstboom. Omdat hij té mooi is om niet te delen doe ik het toch nog met jullie, want liever wat later dan helemaal niet.

Net als het oogschaduwpalette is eigenlijk alleen de huls van de lipsticks al genoeg. Je moet er eigenlijk wel ééntje in je collectie hebben. Dat wilde ik dan ook heel graag, maar om nu een lipstick aan te schaffen voor alleen de huls terwijl ik de kleur niet mooi zou vinden... Dat vind ik tegenwoordig zonde. Een paar jaar geleden had ik het zonder twijfelen gedaan, die fase ben ik nu echter voorbij.

Want ondanks de prachtige vormgeving werd ik niet heel warm van de swatches van de lipsticks. Er was maar één kleur die ik prachtig vond; I Get So OOC. Laat dat dan ook net het product zijn wat gelijk uitverkocht was. Helaas, maar gelukkig heb ik hem op deze manier als nog weten te bemachtigen. En hoewel hij op foto's al mooi is; in het echt is hij nog minstens tien keer zo mooi.
Naast de glitterende huls is ook in de lipstick een prachtig figuur verwerkt. De vlinder ziet er elegant uit in de lipstick, en in combinatie met deze bruine kleur, de glitterende huls en de gouden details vind ik het een perfecte combinatie.
Ondanks dat I Get So OOC een bijzondere kleur is, was hij dus snel uitverkocht. Iets wat ik overigens volkomen begrijp, want hoewel hij in eerste instantie wat kan afschrikken is hij bij het aanbrengen toch érg mooi. In de huls lijkt hij aardig donkerbruin, maar op de lippen is hij eigenlijk heel subtiel en elegant.
Op deze swatch vind ik hem al mooi, maar in het echt is hij nog véél mooier. Ik draag hem graag in combinatie met een wat donkerdere ooglook en vind hem daar prachtig bij staan. Bij een lichte ooglook is hij wat alledaagser, maar zo tijdens de feestdagen vind ik hem in combinatie met wat donkers helemaal niet verkeerd staan.

I Get So OOC is een frost-lipstick, waardoor hij niet onwijs lang blijft zitten. Een glas drinken is geen probleem, maar na een lunch of diner zul je hem toch echt even moeten bijwerken. Wat mij betreft geen probleem, want de champagnekleurige glans die in deze lipstick zit verwerkt maakt hem nu juist zo mooi.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze lipstick nog heb weten te bemachtigen, en mocht je die kans ook hebben zou ik je zeker aanraden hem aan te schaffen. Ik ben enthousiast en als je een liefhebber bent van dit soort kleuren word je dat ongetwijfeld ook!

MAC Mariah Carey I Get So OOC Lipstick - €23.00
'' Wat vind jij van deze kleur?

15 opmerkingen

 1. Ik vind het een prachtige kleur. De verpakking ook, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou meer van matte lipsticks bij mezelf, maar oh deze is wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben meestal ook meer een fan van matte, maar dit kleurtje is zó mooi!

   Verwijderen
 3. Prachtige lipstick, hele mooie kleur!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ik vind hem eigenlijk echt een stuk mooier dan ik had verwacht. Hij ziet er zo tof uit op de lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé? Ik vind hem op de lippen ook nog een stuk mooier dan in de huls. :)

   Verwijderen
 5. Wat een mooie kleurtje en de verpakking is ook prachtig =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik nou ook! Hij is zo mooi met al die glitters.

   Verwijderen
 6. Ik vind het een super mooie kleur, wat bijzonderder maar alsnog echt prachtig. Moet je denk wel staan maar ik vind hem prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb onlangs een lipstick en blush besteld, maar deze lipstick vind ik wel heel erg mooi :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de kleur en finish niets voor mij, maar die verpakking is wel echt to die for!

  BeantwoordenVerwijderen