MAC Mariah Carey It's Everything Eyeshadow Palette

Mariah Carey by MAC, een collectie waar ik heel lang naar heb uitgekeken. In eerste instantie ging mijn voorkeur uit naar één oogschaduwpalette en de lipsticks, maar bij het zien van de daadwerkelijke lipstickkleuren werd ik een stuk minder enthousiast. De lipsticks vond ik niet mooi genoeg, maar het oogschaduw palette daar in tegen... Deze vond ik nog steeds even prachtig. Gelukkig wist ik hem te bemachtigen en laat ik hem vandaag aan jullie zien.

Laten we beginnen met de onwijs mooie verpakking van deze collectie. De MAC x Mariah Carey Holiday collectie zit vol zilveren glitters en is gecombineerd met roségoud en witgoud. Een combinatie waar ik mij helemaal in kan vinden.
En dan hadden we het alleen nog maar over de kartonnen verpakking. Het mooiste zat er namelijk nog aan te komen; het daadwerkelijke palette. Ook deze is vormgegeven in witgoud met rosé, omlijnd door een prachtige zilveren glitterrand. Deze rand is netjes 'afgeseald' waardoor de glitters niet van je palette af zullen slijten. Is hij niet prachtig?
De Mariah Carey collectie bevat twee palettes, maar mijn voorkeur ging al snel naar het It's Everything palette. Het andere palette bevatte onder andere een gele kleur die ik al nooit zou dragen, en de andere kleurtjes heb ik ook al veelvoudig in mijn collectie. Van deze donkere kleurtjes heb ik er echter een stuk minder, wat de keuze al een stuk gemakkelijker maakte.

Dit palette bevat vier kleuren, beginnend bij een champagnekleurtje, gevolgd door taupe, lichtbruin en een donkere bruine kleur. Vier kleuren die je perfect met elkaar kunt combineren, waardoor je eigenlijk weinig andere oogschaduws nodig hebt.
Over het pigment ben ik erg te spreken, al is er toch één kleurtje die mij enigzins tegenviel. De lichtste kleur bevat met name shimmer en het liefste had ik toch een betere basis gezien. Nu valt de kleur op mijn ooglid een beetje weg als ik er geen andere kleur onder gebruik.

Maar verder ben ik erg te spreken over dit palette en gebruik ik hem erg graag. Het zijn fijne kleurtjes, ze werken prettig -zoals ik gewend ben van MAC-, en de vormgeving is simpelweg prachtig. Ik ben er erg blij mee!

MAC Mariah Carey It's Everything Eyeshadow Palette - €43.00
'' Heb jij iets uit de Mariah Carey collectie weten te scoren?

14 opmerkingen

 1. Ik koop nooit dingen can Mac omdat ze zo duur zijn en in China verkopen, maar deze collectie roept mijn innerlijke ekster wel hoor. Alleen die prachtige verpakkingen al! Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige verpakking, zo feestelijk! Ook de oogschaduw zelf is mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh deze heb ik ook besteld! Hij is zo mooi. Ik kan niet wachten tot dat hij binnen is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat een prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi palletje, en alleen de verpakking is inderdaad echt al prachtig! Mooie kleurtjes, voor veel gelegenheden te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke basiskleurtjes zijn het!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een super mooi palette! Jammer dat hij zo duur is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb een lipstick van deze collectie kunnen scoren :D het is allemaal zo mooi he! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi palette! Super mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een leuke blog heb je! Ziet er super mooi uit allemaal.
  Mooi palette! Echte kleuren voor de kerst inderdaad en mac is altijd fijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooh prachtig! Mooie kleuren en de verpakking is echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen