My MAC Lipstick Collection - december 2016

Begin dit jaar deelde ik mijn volledige lipstick collectie al met jullie, en het grootste deel van mijn collectie bestaat toch wel uit de kleurtjes van MAC. Ik heb er -welgeteld-  34, en hoewel ik de een vaker draag als de ander ben ik met alle kleurtjes onwijs blij. Er zitten geen kleurtjes tussen die ik weg zou doen, maar er zit dan ook een duidelijke lijn in wat betreft kleuren. Vandaag laat ik ze allemaal aan jullie zien.

De meeste van deze fantastische kleurtjes kun je terugvinden op mijn blog als je in het zoekschermpje 'MAC lipstick' of iets in die trant typt. Mocht je dus nieuwsgierig zijn naar de swatches zijn er heel wat te vinden. Ik ga het mijn lippen namelijk niet aan doen om vierendertig lipsticks te swatchen, en dat vlak voor de kerstdagen. (Sorry!)

Maar goed, dat maakt de kleuren niet minder duidelijk! Ze zien er in de huls namelijk even mooi uit als op mijn lippen. Een aantal van mijn favoriete kleuren zijn:

Faux; de perfecte nude kleur, volgens mij heeft elke MAC liefhebber deze in haar collectie)
Heroine; dit is een kleur die je wel moet durven dragen. Paars is bij mij wel een hele grote favoriet, maar ik snap het als je er minder fan van bent.
Diva; een kleur waarvan de naam zich al beschrijft. Diva is echt een Diva kleur, klassiek donkerrood, daar doe je het altijd goed mee.
Angel;  ook een hele mooie nude kleur die ik vooral draag bij een heftigere ooglook. Voor deze kleur moet je van jezelf al wel aardig lichte lippen hebt, maar hij staat dan ook prachtig!
Only You; deze kleur komt uit de Ellie Goulding collectie van dit jaar en kreeg ik van mijn moeder, en wat ben ik er blij mee! Wederom een lichtroze kleur die perfect gaat met zowel een lichte als een donkere ooglook. Ik ben er dol op!

Ik kan de pluspunten van al mijn MAC lipsticks opnoemen, maar ik denk dat dit toch wel mijn grootste favorieten zijn. Ik ben heel erg benieuwd welke kleurtjes jullie graag dragen en welke ik volgens jullie nog aan mijn collectie moet toevoegen.

'' Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

19 opmerkingen

 1. Joline Monica22-12-2016 08:45

  Wat een fantastische kleuren heb je in je collectie. Ik wou dat ik zoveel had, ik ben stiekem wel een beetje jaloers haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie collectie van MAC heb je zeg en prachtige foto van je stash.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, zoveel mooie kleuren. En de foto's zijn net kleine kunstwerkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind er supermooie kleurtjes tussen zitten. Heroine vind ik ook heel gaaf. Ik zou hem zelf alleen niet durven dragen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh Heroine is zó tof, moet je echt eens proberen! Ik draag hem elke keer weer met onwijs veel plezier.

   Verwijderen
 5. oh wauw wat een grote collectie zeg
  je hebt ook heel wat leuke kleurtjes

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow zoveel kleurtjes heb je van MAC. Mooie collectie heb je x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bam! Dat is nog eens een collectie. Ik heb nog nooit een lipstick van MAC gekocht. Toch maar eens gaan doen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WOW! Je hebt een stash om jaloers op te zijn zeg. Ik heb er denk ik 7 en mijn favoriet is op dit moment weer Twig. Bijna dagelijks heb ik die op nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een mooie collectie zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw wat heb je er veel zeg. Echt een hele mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een stash. Niet normaal. :O

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik werd al helemaal warm om alle kleuren te zien haha!
  Maar snap dat ene r niet aan begint ;)
  Mijn favoriete mac lipstick is Men Love Mystery!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien ooit! Voor nu bespaar ik het mijn lippen even haha :)

   Verwijderen