OPI Breakfast At Tiffany's Nagellak


Het heeft maanden geduurd, maar sinds ik weer begonnen ben met het dragen van Sensationail ben ik ook weer dol op reguliere lakjes. Zo kwam ik ook bij de nieuwste OPI collectie; Breakfast at Tiffany's uit. Een collectie met een aantal prachtige kleuren, waaronder één van mijn nieuwste favorieten. Ik schafte het lakje 'Breakfast at Tifanny's' aan en ik ben er onwijs enthousiast over! Nieuwsgierig waarom? Lees dan snel verder.

Breakfast at tifanny's is altijd iets geweest waar ik dol op ben. Een prachtig boek, film én nu ook een prachtig lakje. De collectie is heel divers, maar dit kleurtje sprong er voor mij toch wel uit. Niet omdat hij zo bijzonder opvallend is, maar juist omdat het zo'n natuurlijke en rustige kleur is. 

De kleur lijkt ook niet heel speciaal als je hem zo ziet, maar met het juiste (zon)licht zie je de prachtige gouden shimmers in dit kleurtje. Het doet mij een beetje denken aan mijn NARS Albatross Blush, maar dan is de basis wat meer roze in plaats van wit.
Hoewel ik niet de meest mooie en lange nagels heb, wat mij ook niet gaat lukken met mijn werk, vind ik dit kleurtje een hele verzorgde uitstraling geven. Ik draag op bovenstaande foto twee laagjes en bij mijn nagels is dat in principe voldoende dekking. Als je nagels wat langer zijn zou een derde laagje geen overbodige luxe zijn.

Maar bij mij volstaan twee laagjes. Deze laagjes drogen onwijs snel -zoals gewend van OPI- maar nog sneller doordat het een semi matte finish is. Een heel erg mooi effect, en heel erg makkelijk als je je nagels nog even vlug wilt lakken.

Door die semi matte finish blijft het lakje heel lang zitten. Bij mij heeft hij er vier dagen perfect opgezeten, met dagelijks douchen én werken, waarna hij een beetje begon af te bladderen. Bijzonder, want normaal ligt een matte lak er bij mij al vrijwel meteen af. 

Ik ben dus absoluut te spreken over dit lakje en ik hoop dat OPI nog meer kleurtjes met deze finish uit zal brengen. Mocht je nog twijfelen over deze collectie kan ik je dit lakje in ieder geval aanraden!

OPI Breakfast At Tiffany's Nagellak - €14.95 per stuk.
'' Wat vind jij van deze kleur?

13 opmerkingen

 1. Interessant kleurtje, maar wel mooi! Ik hou wel van de OPI lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze collectie zo mooi! En deze kleur ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Teresa Palm11-12-2016 12:39

  Wat is dit een mooie kleur! Mooie foto's heb je er ook van gemaakt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Teresa! Ik vind het ook een prachtige kleur. :)

   Verwijderen
 4. Heel mooie kleur en de finish ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OPI heeft hele mooie kleurtjes altijd. Jammer dat ze zo prijzig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi simpel kleurtje, hou ik van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kleurtje, maar net iets te licht voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben dol op OPI en draag deze ook graag. Zo jammer dat die lichte tinten niet bij mij staan. Ik vind het super mooi staan bij je, liefs Josine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh ik vind dit echt een super mooi kleurtje
  helemaal mijn ding ook

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, i love OPI as well. Your blog is so nice, you are so talented.

  BeantwoordenVerwijderen