Tanya Burr - Tanya Bakes

Hij kwam recentelijk al voorbij in mijn 'Het ideale cadeau voor de feestdagen' artikel, en nu kan ik hem nog eens met jullie delen. Tijdens onze gezellige sinterklaas avond kreeg ik onder andere dit prachtige boek, en hoewel ik de recepten nog niet heb geprobeerd kan ik mijn eerste indruk vandaag al wel met jullie delen. Benieuwd naar dit prachtige exemplaar? Lees dan snel verder.

Hoewel ik steeds minder Youtube videos kijk, zijn er bepaalde vloggers waar mijn interesse nog wel naar uit gaat. Zo ben ik onder andere dol op Tanya Burr en was het extra leuk toen ik dit prachtige boek tegenkwam. Ik ben namelijk ook dol op bak- en kookboeken, en deze had ik nog niet in haar videos voorbij zien komen.

Dat Tanya van bakken hield wist ik wel, en haar foto's en shots uit videos vind ik altijd prachtig. Dit boek reflecteert dat plaatje absoluut, want op nagenoeg elke pagina staan prachtige afbeeldingen van de heerlijke baksels.
Dit is er eentje van. Een foto van het recept 'Chocolate & Honeycomb Caramel Cupcakes'. Door dit soort prachtige foto's vind ik bakboeken nog mooier, want zo krijg je spontaan zin om aan het bakken te gaan.

Natuurlijk staan er nog veel meer prachtige recepten in -welke overigens heel gemakkelijk te maken zijn-, maar het leuke is om die natuurlijk zelf te gaan ontdekken. Ik ben tot zoverre in ieder geval erg enthousiast en ik kan niet wachten een aantal recepten uit te proberen. Zodra ik er één heb gemaakt zullen jullie deze zeker voorbij zien komen.
Het enige wat je eigenlijk kan tegenhouden bij dit boek is de taal; Tanya Bakes is geschreven in het Engels en er is -tot nu toe- geen vertaalde variant uitgebracht. Hoewel het gemakkelijk te vertalen is kan het vervelend zijn als je wel wat meer moeite hebt met de Engelse taal.

Maar overall is dit echt een prachtig boek en ben ik blij om hem aan mijn collectie te mogen toevoegen. Dit boek zal ik nog veel gaan gebruiken, en jullie zullen hem ongetwijfeld ook nog terug zien!

Tanya Burr - Tanya Bakes - €19.99.
'' Wat is jouw favoriete kook/bakboek?

8 opmerkingen

 1. Het ziet eruit als een prachtig boek! Mijn favoriete bakboek is het Hoe Overleef Ik - Kookboek van Francine Oomen haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi boek! Jammer dat het alleen in het Engels is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad jammer, maar ik moet zeggen dat hij gemakkelijk te vertalen is. :)

   Verwijderen
 3. Wat een mooi boek! ik vind het soms zo jammer dat sommige boeken alleen in het Engels zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Teresa Palm06-12-2016 19:13

  Ik vind de videos van Tanya ook heel erg leuk, dit boek zag ik al eens voorbij komen bij haar. Ik ben super benieuwd en nog enthousiaster door je artikel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het boek is onwijs mooi, zeker het proberen waard. :)

   Verwijderen
 5. Mooie foto's heeft dit boek! Ik wil dit ook wel hebben :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaaa dit boek staat dus hoop op mijn verlanglijstje, zo mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen