GlamGlow DreamDuo Overnight Transforming Treatment

Al jaren hoor -en zie- ik lovende reviews over de maskers van het merk 'GlamGlow'. Ook ik werd hier enthousiast van, maar aangezien de producten van GlamGlow vrij prijzig zijn en ik nagenoeg geen maskers gebruik hield dit mij toch nog even tegen. GlamGlow bracht recentelijk echter het DreamDuo uit, wat een 'Overnight transforming treatment' is. Een soort tweedelige dagcrème, om het eenvoudig uit te legen.

Niet alleen de producten van GlamGlow schenen fijn te zijn; de verpakkingen zijn ook nog eens onwijs leuk. Het DreamDuo komt in een holografische verpakking, en bij openen komt je deze boodschap tegemoet. Hello Sexy!
Op de zijkant van de verpakking worden de ingrediënten duidelijk vermeld. Ziet er op zich prima uit, het enige nadeel vind ik de parfum. Hoewel dit in heel veel producten zo is kan ik er wat minder goed van en ervaar ik het juist vaak als een wat uitdrogendere factor. Maar wie weet valt de hoeveelheid in dit product mee!
Het potje ziet er in ieder geval weer bijzonder mooi uit. Heel eenvoudig, maar juist daarom kan ik hem wel waarderen. Het enige nadeel aan de toffe 'spiegel'zilveren vormgeving is het fotograferen. Heel erg moeilijk om jezelf niet in de dop terug te zien, ha!
Bij het openen van het potje zie je een duidelijke scheiding van de twee stappen. Links zit stap één; het DreamSerum, en rechts zit stap twee; de DreamSeal. Op de producten zit ook nog eens een stukje plastic om te zorgen dat de twee delen niet door elkaar kunnen komen. Een handig systeem!

Het DreamDuo werkt heel eenvoudig. Je begint -zo logisch als het is- met stap één; het DreamSerum. Deze is  vrij dun en breng je in een mooie laag aan. Dit serum werkt tegen rimpels en donkere vlekken, wat natuurlijk érg goed in de oren klinkt. Hij brengt dan ook heel erg makkelijk aan en voelt eigenlijk als een hele fijne dagcrème.

Na 30 seconden (ik prefereer een minuutje) breng je stap twee aan; de DreamSeal. Deze is wat dikker en lijkt wat meer op een masker, de reden waarom ik er ook niet meteen heel enthousiast van werd. Het voelt in eerste instantie een beetje dik aan -meer als een masker- maar na een tijdje trekt dat gevoel weg en merk ik het niet meer. Dan voelt het als een crème die lekker aan het intrekken is.

En wauw, wat voelt mijn huid bij wakker worden zacht aan! Ik was natuurlijk onwijs nieuwsgierig, maar ik moet echt zeggen dat ik zeker resultaat voel.

Of ik er zelf opnieuw €49.95 voor neer zou tellen; dat betwijfel ik. De twee stappen nemen toch iets meer tijd in dan mijn normale Benefit crème en het verschil is niet dermate groot met de Benefit crème dat ik hem gelijk opnieuw zou aanschaffen.

Maar de Benefit crème kost dan ook nagenoeg hetzelfde en is écht een fantastische crème. Als je de tijd er voor hebt zou ik je zeker die van GlamGlow aanraden, het enige verschil is dat je iets minder lang met een potje doet.

GlamGlow DreamDuo Overnight Transforming Treatment - €49.95
'' Heb jij al eens een Glamglow product geprobeerd?

12 opmerkingen

 1. Wat een fijne, duidelijke review. Hij lijkt mij wel heel fijn maar hij is inderdaad heel prijzig. Voor mij wat te prijzig helaas!

  Liefs Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inderdaad wat prijzig, maar zeker het geld waard als je op zoek bent naar een goede crème.

   Verwijderen
 2. Ik heb niet eerder van dit product gehoord. Maar dat het zorgt dat je er minder moe uitziet spreekt mij voornamelijk erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supergoede review! Hij lijkt me heel fijn, en voor een fijn product geef ik ook graag wat geld uit =D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geef ook liever iets meer uit als ik weet dat het een fijn product is, en dat is het zeker!

   Verwijderen
 4. Fijne review, dit klinkt heel erg goed. Het doosje is inderdaad ook heel mooi haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga hem deze week proberen! Ben zo benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ik ben ook erg benieuwd wat je er van vindt :)

   Verwijderen
 6. Hij klinkt wel heel fijn, alleen wel wat aan de prijzige kant, maar dan heb je denk ik wel een goed product.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben zooo benieuwd he naar dit masker! Ik ben dol op dingen die bestaan uit meerdere stapjes omdat ik het gevoel heb dat het altijd beter werkt dan een laagje. Ik wil deze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook al jaren benieuwd naar de glamglow maskers. Dit moet ik echt eens proberen maar ze zijn best wel duur. ;/

  BeantwoordenVerwijderen