Mijn mooiste beautyproducten

Ik heb inmiddels een flinke collectie opgebouwd en met al die items ben ik onwijs blij. Qua vormgeving zit er heel wat verschil tussen alle producten, de een is heel simpel aan de buitenkant en juist zo speciaal aan de binnenkant, maar ik heb ook een heleboel producten waar beide het geval is. Vijf van die items deel ik vandaag met jullie, en ik ben erg benieuwd wat jullie favoriete items zijn.

Mijn Ladurée blush is denk ik wel het meest bijzondere product. Op mijn wangen doet hij niet heel erg veel (ik moet echt moeite doen om een beetje kleur te krijgen) en ik moet dan ook zeggen dat ik hem niet veel gebruik. In de vormgeving is hij wel prachtig, want wauw; een blush in de vorm van een bloem. Ik was al dol op de macarons van Laduree, maar deze blush is ook een plaatje. Love it!

Het MAC Mariah Carey It's Everything palette heb ik nog niet lang, maar is nu al één van mijn favorieten. De kleurtjes zijn mooi, maar niet uitzonderlijk speciaal. De vormgeving daar in tegen vind ik simpelweg prachtig. Ik ben dol op glitter en dit palette straalt glitter uit.
Lipsticks kunnen natuurlijk niet ontbreken. Ook hier heb ik een item uit de prachtige MAC Mariah Carey collectie, eentje die ik recentelijk nog reviewde; I Get So OOC. Een prachtige kleur, een prachtig figuur in de lipstick en wederom de prachtige glitters.

Maar de absolute topper is simpelweg de Christian Louboutin Rococotte lipstick. Deze kreeg ik twee jaar geleden voor kerst en ik ben er nog steeds dol op. De gouden vormgeving is prachtig (kijk ook eens aan de binnenkant van de dop, deze is net als de zolen van de schoenen rood), en de kleur is ook fantastisch!
Als allerlaatste een vrij bekend product; de Too Faced Sweethearts blush. Heel veel merken hebben er een goedkopere variant van uitgebracht, maar wat mij betreft is er geen één zo mooi als the real deal. Too Faced heeft hier heel erg goed zijn best op gedaan en ik gebruik hem dan ook nog wekelijks met veel plezier.

Natuurlijk heb ik nog veel meer prachtige producten in mijn collectie, maar op dit moment zijn dit toch wel mijn favorieten. 
'' Wat is jouw mooiste product?

18 opmerkingen

 1. wauw, dat zijn zeker mooie producten! (:
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Louboutin lipstick is zó mooi, jammer dat hij zo onwijs duur is haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Anders had ik er ook graag nog een paar bijgewild.

   Verwijderen
 3. Prachtige producten en wauw wat een plaatje de blush in de vorm van een bloem. Ik vind vooral de lipstick van MAC gaaf mooie opdruk en kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap dat al deze producten in dit lijstje staan, stuk voor stuk zijn ze prachtig! Ik zat eerst echt even te kijken naar wat voor product de bloem was of dat het gewoon een beetje versiering was haha. Uit dit lijstje zijn de lipsticks mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat had ook gekund natuurlijk! Tof is hij hé? :)

   Verwijderen
 5. Hele mooie producten en mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt echt zulke mooie producten in je collectie! Heel leuk dat je ze laat zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben jaloers op je lipsticks, ze zijn zo mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waaauw wat een prachtige producten, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die louboutin lipstick is ook echt mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. We hebben echt dezelfde smaak, want ik heb zelf ook de MAC Mariah Carey lipstick en de Too Faced blush. Beide prachtige items!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn inderdaad prachtige items, goede smaak inderdaad haha :)

   Verwijderen
 11. Prachtig niet alleen dat ze er beeldig uitzien maar ook de kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, hier word ik echt jaloers van!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wil die L'aduree blush! Zo mooi :D x

  BeantwoordenVerwijderen