Photo Diary Week 1, januari 2017

Het begin van 2017 leek mij perfect om weer te beginnen met mijn wekelijkse Photo Diary's. Vorig jaar heb ik het een tijdje volgehouden, maar na een tijdje ben ik hiermee gestopt omdat ik ook begon te minderen met bloggen. Inmiddels heb ik een nieuw schema ingeroosterd wat betreft het bloggen, en tezamen met wat foto's uit mijn afgelopen week laat ik die graag aan jullie zien!
Ik heb gelukkig weer plezier gevonden in het bloggen en dat is voor mij het allerbelangrijkste. Bloggen doe ik als hobby en niet als mijn werk, maar het voelde even een tijdje meer als een verplichting dan als iets ontspannends. Mijn artikelen minderden dan ook, maar stoppen kon ik nog niet helemaal. Inmiddels vind ik het weer onwijs leuk om te doen en zit ik vol nieuwe inspiratie, al heb ik besloten om niet meer elke dag te bloggen. Op mijn blog kun je nu iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) een artikel vinden, met zo af en toe een extra artikel op zaterdag of zondag. Een mooi schema, lijkt mij!

Met dat plezier in het bloggen schafte ik ook -eindelijk- een tweede lamp aan. Ik had er al eentje, maar foto's worden zoveel mooier als ze van beide kanten worden belicht. Het was voor mij dan ook echt een musthave en ik ben er onwijs blij mee.

Ik probeerde dan ook gelijk wat foto's voor artikelen te maken en hoewel ik ook een artikeltje wilde publiceren over mijn gekregen kerstcadeau's gaat hem dat niet worden. Ik probeerde het een beetje te positioneren, maar op deze foto zie je al dat het veel te veel is voor de tafel; een onmogelijke opgave. Gelukkig heb ik nu mijn Photo Diary's weer en kan ik het jullie toch een beetje laten zien.
Sinds een half jaartje gebruik ik alleen nog maar de Diamond Gloss shampoo en conditioner van Nivea, en wat ben ik daar tevreden over! Ik merk echt dat het minstens zo goed werkt als alle dure shampoos en nu was er bij Kruidvat ook nog eens een fantastische aanbieding. Van €3.30 per fles kon ik ze voor €1.00 per fles meenemen; dat kon ik niet weerstaan.

Mijn MAC poeder gebruik ik al tijden, maar helaas is ook daar een eind aan gekomen. Hij is inmiddels helemaal op -er zit nog een héél klein beetje in de rand waar ik niet meer fatsoenlijk bij kom-. Zo jammer, ik heb een hekel aan dit soort producten opnieuw aanschaffen!
De Jeffree Star liquid lipstick in Sagittarius reviewde ik laatst al, en ik draag hem nog steeds met veel plezier; het is echt een unieke maar prachtige kleur. Love it! Oh, en mijn krullen komen na het knippen weer veel mooier in model!

Mijn allerleukste pakketje deze week is overduidelijk deze van Villeroy & Boch. Ik ben echt een sucker voor servies en hoewel ik al een doos of vijftien vol heb kan er natuurlijk nog wel meer bij. In de sale kocht ik allereerst twee van deze prachtige mokken uit de annual christmas collectie van 2016.
Ik bestelde ook dit schattige schaaltje, wederom in de sale. Is 'ie niet onwijs leuk? Hij is wat klein, maar ideaal om wat lekkers op tafel te zetten.

En last but not least; deze onwijs toffe stolp met daarin een notenkraker. Echt fantastisch deze, ik heb er niet eens woorden voor hoe leuk ik 'm vind. Ik kan echt bijzonder gelukkig worden van dit soort nieuwe items voor in ons huis; love it!
Na het schrijven van mijn laatste 'On my beauty wishlist' artikel kon ik het niet weerstaan het prachtige palette van Zoeva aan te schaffen. Ik had namelijk ook nog eens een kortingskaart van Douglas en wist hem uiteindelijk te bestellen voor €8,50. Catching! De review komt natuurlijk snel online.

Nog een bijzonder leuk pakketje; ik ontving dit Dreamduo masker van Glamglow om te proberen voor mijn blog. Ik ben al tijden heel nieuwsgierig naar de maskers van Glamglow, maar de prijs hield me altijd nog wat tegen. Des te leuker is het nu om het op deze manier te proberen!
De eerste sneeuw deze winter; altijd weer een prachtig uitzicht. Ik had het liever tijdens de kerstdagen gezien, want nu ben ik er eigenlijk al weer een beetje klaar mee. Voornamelijk omdat het zo snel nat word en alles onwijs glad maakt.

Ik stond daarom de halve dag in de keuken om uitgebreid Chinees te koken. We maakten ook voor het eerst zelf loempia's van filodeeg, gevuld met onder andere gehakt, taugé, paprika, wortel en prei. Bijzonder lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

Een hele rustige week, maar wel een hele fijne! Ik heb met name gewerkt en in het weekend genoten van mijn vrije tijd door uitgebreid te koken en lekker wat aan mijn blog te werken.

'' Hoe was jouw week? 

11 opmerkingen

 1. Ooh lijkt me een hele fijne week!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, jij hebt lekker veel shampoo's ingeslagen! Groot gelijk, als mijn lievelingsshampoo 1 euro was, had ik ook het hele schap leeg gekocht haha. Ik ben ook zo benieuwd naar het GlamGlow masker, super gaaf dat je die mag testen :) Die loempia's lijken me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas kon je er maar tien per persoon meenemen haha, maar ik heb voor de komende tijd weer wat voorraad. Het recept van de loempia's komt binnenkort online, ze waren ook echt heerlijk! :)

   Verwijderen
 3. Zo even een voorraadje shampoo aangeschaft haha! Dus die werkt goed voor krullen? Misschien moet ik het ook maar eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij werkt hij onwijs goed, ik ben er heel enthousiast over. :)

   Verwijderen
 4. Ohh die loempia's lijken me zo lekker, ik ben heel benieuwd naar je recept. Schrijf je er een blogpost over? En je serviesgoed; wauw. Jammer dat Villeroy & Boch zo duur is want ik vind het echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's weer =)
  Saggitarius staat je goed!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die stolp is echt super cute en wat heb je prachtige lippen. Die kleur staat je super! Liefs Naomi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo, jij kunt even vooruit met je shampoo ;) Ik ben heel benieuwd, ik heb er ook een paar ingeslagen van Nivea. Nog weinig ervaring mee! De loempia's zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed ingeslagen jij , maar logisch hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooi die mok en het schaaltje. Heb je ook echt een heel kerstservies? Lijkt me zo gaaf haha, maar zo duur!

  BeantwoordenVerwijderen