Photo Diary Week 2, januari 2017

Januari, week 2. Ik kan het blijven zeggen, maar ik vind dat de tijd met de dag sneller gaat. Ook deze week vloog weer voorbij, en hoewel het voor mij geen bijzonder drukke week was geef ik jullie toch graag een kijkje! Nieuwsgierig wat ik onder andere deed deze week? Lees dan snel verder.

Ik begon de week met een heerlijk bad en gebruikte daarbij Peeping Santa. Dit is echt een heerlijke bubble bar en nu Cinders afgelopen jaar niet verkrijgbaar was is het toch wel een nieuwe favoriet geworden. Daarbij begon ik in Rivalen van Alyosn Noël, al werd ik daar nog niet bijzonder enthousiast van. Die legde ik na het bad dan ook weer even weg.

Deze week deed ik ook een snelle stop in de H&M, waar ik twee simpele items kocht. Deze 'Sliptop', om het maar even zo te noemen. Het is hetzelfde model als een slipdress, maar dan in de vorm van een topje.
En... deze owijs leuke trui. Veel bijzonders zag ik verder niet, maar in de sale heb ik daar meestal last van.

Ik besloot ook om weer eens een maskertje op te doen, wat echt voor het eerst in een lange tijd is. Ik gebruikte dit mud masker van Anatomicals waar ik eigenlijk wel tevreden over ben. Maakt mijn huid goed zacht én er zit bijzonder veel in de verpakking. Ik kan er minstens twee keer mee.
Vorig jaar schreef ik al eens over onze winkel make-over met onder andere onze nieuwe vloer van Bebo Parket, en wauw; we zijn er nog steeds bijzonder blij mee. Ondanks alle voeten die er dagelijks overheen lopen blijft hij ontzettend mooi zonder er al te veel aan te moeten doen. Ook kregen we de nieuwe WoodWick Valentines Day collectie binnen waar ik ook érg enthousiast over ben, wat een fantastische collectie weer!

Deze week sneeuwde het ook weer aardig, en hoewel het te weinig was om er echt van te genieten is het uitzicht wel prachtig. Zeker met het zonnetje wat er heerlijk bij scheen!
Ik neusde nog even rond op Instagram en kwam toen deze fantastische bakvorm van Nordic Ware tegen. Jullie weten al hoe dol ik ben op de vormen van dit merk, maar deze met hartjes kan écht niet ontbreken in mijn collectie. Perfect voor min red-velvet cakes op Valentijnsdag!

Mijn ogen vielen al een tijdje op de film (en natuurlijk het boek) 'Het meisje in de trein.' Ik wilde de film al graag zien, maar natuurlijk eerst het boek nog lezen. Ik besloot hem dan ook maar eindelijk te kopen en ben er al een heel eind in. De review hier zal de komende weken natuurlijk online komen.
Naast het boek werkte ik natuurlijk ook nog aan mijn blog en aan de websites, én ik at een lekkere (luie) lunch. Croissants en sinaasappelsap; altijd een goede combinatie.

En nog meer sneeuw! Ik hoop dat het aankomende week iets minder koud is (en de sneeuw hoeft van mij ook niet persé), maar dat zullen we moeten afwachten. Deze rustige week kon ik absoluut goed gebruiken en ik heb er zeker van genoten!

'' Wat was jouw hoogtepunt deze week?

10 opmerkingen

 1. Die vloer is inderdaad erg mooi, helemaal mijn smaak. En ik ben super benieuwd naar je boekreview!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Goed hé, het werd echt tijd. Moet zeggen dat ik er ook meer van kan genieten nu ik er ook echt zin in heb. :)

   Verwijderen
 3. Die 'sliptop' is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, dat topje van de h&m is echt prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Croissants vind ik ook altijd zo heerlijk in de ochtend, zeker op zondag. Ik vind die bakvorm ook supermooi, jammer dat hij weer zo duur is haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat topje van de H&M is echt leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die top van de H&M ziet er heerlijk uit :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's heb je gemaakt van je weekje. De top van H&M is mooi zeg, en een unieke kleur. Heerlijk de sneeuw alleen was het bij ons niet zoveel dus hoop dat je er nog meer komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's weer =)
  Ik ben heel benieuwd naar dat boek!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen