Photo Diary Week 3, januari 2017

Ook week drie van het jaar zit er al weer op. Het heeft onwijs hard gevroren -en het vriest nog steeds-, wat een heleboel kou met zich mee brengt. Ik ben een aardige koukleum en heb met dit weer genoten van mijn bad, boeken én een aantal nieuwe kledingitems voor deze koude dagen. Nieuwsgierig hoe mijn week er in het globaal uitzag? Lees dan snel verder!

Ik begin mijn week meestal met een warm bad, en ook dit keer was dat weer het geval. Ik las verder in mijn boek 'Het meisje in de trein' (welke ik inmiddels uit heb) en genoot van een LUSH bath bomb én een bakje popcorn. Zo af en toe vind ik dat echt onwijs lekker!

Ik besteedde deze week weer iets meer moeite aan mijn make-up (want zo af en toe heb ik daar gewoon even geen zin in) en pakte mijn Kylie liquid lipstick er weer eens bij. Ik was al bijna vergeten hoe mooi deze is, en hoe gemakkelijk hij aanbrengt. Hier moet ik er maar eens wat van bij bestellen!
Als ik shop bij de Action is dat negen van de tien keer voor enveloppes en plastic bekers, maar dit keer kwam ik ook dit leuke kastje tegen. Ik gebruik hem momenteel even als nachtkastje en ik ben er echt heel blij mee. Hij ging wel heel moeilijk in elkaar, dat is het enige nadeel.

More new stuff! Ik bestelde deze toffe laarsjes bij Loavies, want ik had ze al een tijdje op het oog. Ik heb al een stuk of zes paar zwarte laarsjes en aangezien ik ze zo vaak draag wilde ik deze met studs er ook graag bij.
Ook bestelde ik bij Forever21 twee items, waaronder dit onwijs leuke fake fur vestje én een blouse. De blouse was gemaakt van een vreselijk stofje en is inmiddels retour, maar met het vest ben ik onwijs blij en die houd ik natuurlijk. Perfect voor het koudere weer.

Mijn review van 'Het meisje in de trein' komt morgen online en terwijl dat boek uit is bestelde ik gelijk twee nieuwe. Ik bestelde 'De ontmoeting' van Nicholas Sparks, en 'Gone Girl' van Gillian Flynn. Nog even kiezen welke ik als eerste ga lezen!
Ook het weekend besteedde ik goed, beginnend met bowlen en lasergamen. Door een fout met de scores mochten we nog een extra ronde lasergamen (altijd leuk) en bowlen vind ik ook altijd erg leuk om te doen. Gezellig!

En een bezoekje aan de stad kon ook niet ontbreken. Ik was op zoek naar een zwart bodycon jurkje voor onder mijn fake fur vestje (welke ik vond bij H&M) en ik kwam deze patches tegen bij Sacha. Ik had al een tijdje een broek met dit soort patches op het oog, maar aangezien de pasvorm daarvan mij niet aansprak besloot ik zelf een broek te bestellen waar ik deze op kan strijken. Hopelijk is de pasvorm daar beter van en kan ik het resultaat volgende week met jullie delen!

'' Wat was jouw hoogtepunt deze week?

11 opmerkingen

 1. Dat bont vestje vind ik suuper leuk, en wauw die Kylie lipstick staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Ik ben benieuwd naar je boekreview!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je vestje is mooi zeg jammer van de blouse. Ik ben ook nog opzoek naar een goed boek om te lezen dus ga je review in de gaten houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw bowlen is echt mega lang geleden! en ik ben erg benieuwd naar je review over het boek! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij doen het ook niet heel vaak, maar ik vind het wel weer altijd even leuk!

   Verwijderen
 5. Popcorn dat heb ik echt lang niet meer op

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke laarsjes heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen