Pretty In Pink | My new Zinzi Jewelry

Ik ben dol op sieraden, maar ik ben ongetwijfeld niet de enige vrouw. Een sieraad fleurt een outfit wat mij betreft altijd heel erg op en in de loop der jaren heb ik een aardige collectie opgebouwd, bestaande uit verschillende merken. Eén van de merken is Zinzi, en voor kerst kreeg ik vier van deze mooie roze doosjes om mijn collectie nog verder uit te breiden. Natuurlijk laat ik deze items graag aan jullie zien.

Mijn collectie bestaat enkel uit echt zilveren en gouden sieraden, omdat ik zelf niet goed tegen nep kan. Bijoux verkleurt wanneer je het draagt en blijft minder lang mooi, en daarnaast krijg ik er vervelende vlekken van. Dan betaal ik liever iets meer, want daar heb ik dan ook gelijk een stuk langer wat aan.

En er zijn genoeg merken die voor niet al te veel prachtige sieraden maken. Zinzi is wat mij betreft ook erg fijn qua prijzen, ideaal om op mijn verlanglijstje te plaatsen!

Het eerste item wat ik kreeg -van mijn vriend-, was deze prachtige ketting. Ik ben dol op dit soort minimalistische sieraden en deze eenvoudige ketting met een staafje draag ik nu regelmatig. Hij past bij nagenoeg iedere outfit en ziet er heel chique uit.
Ik ben dol op al mijn sieraden, maar ik denk dat ringen toch wel mijn favoriet zijn. Deze prachtige ring kreeg ik ook van mijn vriend, en wat vind ik hem mooi! De steen is niet te overdreven, maar toch aanwezig. De steen wijst omhoog en sluit mooi aan bij mijn dunne vingers; hier ben ik onwijs blij mee!
Alsof alle andere cadeaus nog niet genoeg waren kreeg ik ook nog eens deze staafjes van mijn verlanglijstje. Ik heb nu ook een aantal jaren een tweede oorgaatje en draag daar altijd een bijpassende oorbel in bij de gene die ik in mijn eerste oorgaatje heb. Deze vind ik ideaal om te combineren met andere oorbellen, maar ook in mijn eerste oorgaatje staan ze erg mooi. Doordat ze niet te groot zijn zitten ze ook niet snel in de weg, maar zien ze er toch een stukje specialer uit dan de standaard steentjes die ik regelmatig draag.
En om die staafjes het mooiste te combineren kreeg ik van mijn moeder dit prachtige paar oorbellen. Heel toevallig, maar het past echt perfect bij elkaar! Deze draag ik graag in mijn eerste oorgaatje met de andere in de tweede. Een prachtige combinatie, maar ook los van elkaar zijn ze erg mooi om te dragen.

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe sieraden en ik zal deze items nog met veel plezier blijven dragen.
'' Wat is jouw favoriete sieraad?

21 opmerkingen

 1. Mooie sieraden heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm03-01-2017 09:41

  De oorbellen vind ik prachtig! Heel mooi en subtiel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé? Ik vind ze ook juist zo mooi omdat ze lekker subtiel zijn, maar toch opvallen.

   Verwijderen
 3. Wat een mooie sieraden! Ik heb eigenlijk maar een paar oorbellen van Zinzi, maar zie nu dat ze nog veel meer leuke sieraden hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook een hele lange tijd niet meer echt naar het merk omgekeken, maar ze hebben inderdaad prachtige items. Daar kwam ik ook weer achter toen ik de catalogus door bladerde haha :)

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige sieraden =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die ring is prachtig!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben je verwend zeg! Ik vind alle items ook heel mooi, ik houd wel van sieraden die wat subtieler zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De ketting is mijn favoriet, echt heel erg mooi. Prachtige smaak heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :) De ketting draag ik met héél veel plezier.

   Verwijderen
 8. Wauw wat heb je prachtige items gekregen ze zien er goed uit ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de sieraden echt heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh ik vind ze allemaal heel tof, van die staafjes heb ik ook. Ze blijven leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, leuk! Ik had ze ook al een tijdje op het oog en ik ben heel erg blij dat ik ze nu in mijn collectie heb.

   Verwijderen
 11. Wat een mooie sieraden allemaal, echt helemaal in mijn smaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke sieraden heb je gekregen! Ik vind die ring echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zeer mooie sieraden! Zelf houd ik van roségoud, en ga ik niet snel voor minimalistisch. Grappig hoe smaken verschillen hé? Ik weet dat ze jou ongetwijfeld heel mooi zullen staan, veel plezier er ook mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen