Zoeva Rose Golden Blush Palette

Ik ben dol op het schrijven van beauty wishlist artikelen, maar het nadeel daarvan is dat ik vaak ook gelijk een aantal van die items wil aanschaffen. Ik aasde al een tijdje op het Rose Golden Blush palette van Zoeva en na het typen van dit artikel besloot ik om hem toch maar te bestellen; waarom ook niet? Ik heb hem de afgelopen dagen uitgeprobeerd en mijn ervaring deel ik graag met jullie.

Hoewel ik dol ben op de kleur rosé-goud is de verpakking van dit palette niet heel erg bijzonder. De kleur is mooi, dat zeker, maar omdat het een budgetmerk is -is de verpakking verder niet heel speciaal. Het is een soort kartonnetje die om de kleuren heen zit (bij binnenkomst was hij op sommige plekken al wat ingedeukt) en hoewel hij er netjes uit ziet is hij niet heel degelijk. Jammer, maar wat mij betreft is het geen drama.
Het gaat mij namelijk natuurlijk om de kleurtjes, en voor het oog ziet het palette er verder ook prima uit! De binnenkant vind ik nog een stuk mooier, want dit palette bevat drie prachtige kleuren. Van boven naar beneden zie je hier;

Palaca Door Contour Powder
Glowing Still Highlighter
Heavy Crown Blush
De bronzer leek mij bij het swatchen een beetje aan de oranje kant, maar op mijn gezicht komt hij juist heel mooi en natuurlijk over. Oranje is hij bij mij zeker niet, al is hij wel héél erg licht. Voor mij is dat geen probleem en komt het juist heel goed uit, maar ik kan me voorstellen dat hij voor velen te licht zal zijn.

De Glowing Still highlighter doet mij een beetje denken aan NARS Albatross, een kleur die ik ook in mijn collectie heb. Een highlighter met een witte basisen een heleboel gouden glitters; deze kleur vind ik onwijs mooi. Ik was al een fan van die van NARS en deze komt goed in de buurt!

Over Heavy Crown heb ik een beetje gemixte gevoelens. Hij is echt prachtig, dat zeker, maar als blush vind ik hem niet mooi. Daarvoor heeft hij te veel shimmers en lijkt het meer op een highlighter. Als highlighter is hij alleen weer (voor mij) veel te donker, waardoor ik hem eigenlijk niet kan gebruiken. Misschien als mijn huid wat gebruinder is in de zomer, maar momenteel is hij het net niet. Jammer, want hij is zó mooi!

Afgezien van Heavy Crown gebruik ik de kleuren heel erg graag en ben ik er ook zeker enthousiast over. Ik betaalde met kortingen €8.50 voor dit palette, maar normaal betaal je er €15.00 voor. Ook niet veel, en dat geld is hij wat mij betreft zeker waard!

Zoeva Rose Golden Blush Palette - €15.00

22 opmerkingen

 1. De bronzer en highlighter zijn erg mooi zeg. En prachtige stijlvolle vormgeving heeft het palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie swatches! Vooral de bronzer ziet er erg goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De bronzer wil ik graag proberen, lijkt mij ook super want ik heb ook een lichte huid. Highlighter gebruik ik alleen niet zo vaak. De kleuren zien er wel heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De bronzer lijkt me erg mooi! Ik hou van lichte bronzers die een natuurlijk effect geven. De blush lijkt me inderdaad wat teveel van het goede, te veel shimmer. De pigmentatie ziet er wel goed uit, prachtige swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé? Heel jammer, maar met een wat getintere huidskleur denk ik dat hij prachtig staat! :)

   Verwijderen
 5. Fijn dat je 'm met zoveel korting hebt gekocht (vooral fijn aangezien van de 3 kleuren een beetje tegenvalt!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor de andere twee kleuren had ik het geld ook zeker neergelegd haha! Twee kleuren voor €15.00 vind ik als nog een koopje :)

   Verwijderen
 6. Ik vind kartonnen verpakkingen ook altijd zo'n afknapper! De blush lijkt me ook te shimmery, maar de contourkleur en highlighter zien er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, mooie kleuren hoor! Die blush lijkt mij ook wel iets te donker, hopelijk kun je die in de zomer wel op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van zoeva! Zulke fijne producten en kwasten en deze pallete ziet er ook geweldig uit!

  http://www.twoarticals.com/fashion/sooco/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh die highlighter moet ik hebben, hij is echt heel mooi! Liefs Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat jammer dat het qua kleuren niet helemaal past, maar wat een mooi palette! Ben wel benieuwd naar de kleuren op je gezicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb dit palette ook al een tijdje op mijn wishlist staan. Vind de oogschaduw paletten van ZOEVA namelijk geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het wel een mooi palette maar inderdaad Heavy Crown zou voor mij ook te veel glitters hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw de bronzer lijkt me heel erg mooi en de highlight ziet er ook niet verkeerd uit. Ik heb zelf nog nooit wat van Zoeva geprobeerd maar hoor er toch goeie verhalen over.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er een goed palette uit & die verpakking is prachtig! Fijn review. (:
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het echt een leuk palette! Ik vind de blush juist wel heel tof. Ik heb normaal eigenlijk altijd matte blushes, maar zo een shimmery kleur vind ik toch ook wel echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, die verpakking alleen al. Super mooi. Wel jammer dat je niet alle kleuren kunt gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er echt mooi uit! Ik vind een glanzende/glitterende blush vaak wel mooi, als je 'm niet al te heftig aanbrengt. Wel jammer dat het doosje een beetje in kan deuken...

  BeantwoordenVerwijderen