Dove Shower Foams

Er zijn van die merken die je jarenlang gebruikt, of misschien zelfs wel altijd. Eén van die merken is voor mij Dove, want qua huidverzoring ben ik dol op hen producten. Ik gebruik regelmatig een douchegel, maar ben met name fan van de verzorgingsproducten die daarna komen. Mijn favoriete handcrème is er één van Dove, mijn favoriete bodycrème is er één van Dove en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een nieuwe favoriet is nog maar sinds kort te verkrijgen, namelijk de Shower Foams.

Door merken als Rituals maakte ik al kennis met de shower foams, maar sinds kort heeft Dove ook drie varianten in het assortiment. Fantastisch, want ik ben er dol op. Het is net wat luchtiger als een douchegel en je kunt het daardoor eenvoudig over je lichaam verspreiden.

De Dove Shower Foam is er in drie geuren, waarvan de eerste 'Revitalising Pear' heet. Ik ben altijd dol geweest op de peer limited editions van Yves Rocher en ik was dan ook razend benieuwd bij het lezen van deze naam. Hij ruikt echt naar een goed rijpe peer, alleen dan net een tikkie zoeter. Ik vind het persoonlijk een hele aangename geur en kan daar absoluut van genieten. Zeker als het straks weer wat warmer wordt buiten.
De tweede Shower Foam is de deeply nourishing variant, een foam met de klassieke Dove geur. Deze vind -denk ik- iedereen wel aangenaam, zeker als je al een liefhebber bent van Dove producten. Heel bijzonder is de geur niet, maar juist doordat hij zo simpel en clean is geniet ik er al jaren van.

De Shower Foam heeft een heel handig, zelfschuimend pompsysteempje. Dit soort pompsysteempjes vind ik ideaal voor onder de douche, want hierdoor zit je niet met het gedoe van dopjes en dekseltjes. Met een paar pompjes heb je genoeg voor je hele lichaam en kun je de foam inmasseren op je lichaam. Ik vind het fijn om dan even te wachten voordat ik het afspoel, omdat ik zo na het douchen ook nog een klein beetje van de shower foam blijf ruiken.
En dan zijn we alweer aangekomen bij mijn favoriet; Pampering Pistachio. Dit is altijd al één van mijn favoriete geuren van Dove geweest en ook dit maal was dat het geval. Ik ben dol op pistache, zowel de smaak als de geur. De Dove variant hiervan is dan ook heerlijk en kan ik je zeker aanraden.

Ik vind alle drie de geuren heel erg fijn, net als de producten zelf. Ze schuimen goed, zijn fijn in gebruik en laten mijn huid heerlijk zacht achter. Ik vind dit absolute aanraders en ik denk niet dat dit mijn laatste flacons zullen zijn!

Dove Shower Foams - €5.99 per stuk.
'' Hoe is jouw ervaring met Shower Foams?

10 opmerkingen

 1. Die met pistache lijkt me inderdaad superlekker, maar de basis geur van Dove vind ik ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, deze lijken me echt heerlijk ! Ik hou enorm van de geuren van Dove.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van Dove, dit kan dus echt niet tegenvallen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ik hou van de Dove Pistache variant, die met peer lijkte me trouwens ook heerlijk ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een hele lekkere geur. Wel even wat anders -vind het niet gelijk een Dove geur- maar uiteindelijk héél lekker.

   Verwijderen
 5. ooh dat klinkt wel lekker eigenlijk
  die pistache variant heb ik nog noooit gebruikt eigenlijk

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk dat dove shower foams heeft. Ik ben wel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt echt helemaal gelijk, er zijn altijd van die merken die je jarenlang gebruikt haha. Bij mij is dat ook Dove en dan voor de haar én doucheproducten. Vind het zo fijn! Deze douche foams kende ik nog niet dus die ga ik ook zeker proberen. Thanks voor de tip!

  Liefs Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De haarproducten vind ik zelf ook altijd erg fijn! Leuk om te lezen dat jij bijna alles van Dove gebruikt, dan ga je deze producten ongetwijfeld ook superfijn vinden :)

   Verwijderen