jane iredale Spring 2017

De lentecollecties beginnen bij steeds meer merken uit te komen, en ook jane iredale heeft een aantal prachtige producten die gelanceerd worden. Deze spring collectie bestaat uit twee oogschaduwpalettes, twee lipsticks, een cream blush en een bronzer refill. Ik ontving één oogschaduwpalette en een lipstick welke ik graag met jullie deel.

Ik begin met het oogschaduw palette, waar ik door de vorm het meest benieuwd naar was. Het doosje is echt onwijs dun, een halve centimeter ongeveer, en is volledig glanzend aan de buitenkant. Een spiegeltje heb je al bijna niet meer nodig, al zit die toch voor het gemak nog aan de binnenkant.
Naast het spiegeltje tref je aan de binnenkant drie oogschaduws aan. Een groen/bruinige en een paarse kleur met shimmer, én een matte mauve kleur. Drie tinten die ik zeker zou dragen, al zou ik er persoonlijk nog wel graag een lichte kleur bij hebben gezien.
Hoe prachtig ik het oogschaduw palette er ook uit vind zien, op mijn ogen word ik er niet heel enthousiast van. De kleuren hebben vrij weinig pigment en zijn heel erg moeilijk te blenden. De twee paarse kleuren lijken op het ooglid bijna exact hetzelfde en ook in combinatie met de bruin/groenige kleur vind ik het geen succes. Ik vind de kleuren te veel op elkaar lijken en had liever een wat lichtere kleur gezien in plaats van de twee paarse tinten. Als ze allen ook iets gepigmenteerder waren geweest was het al minder opvallend geweest en had ik de paarse tinten wellicht gemakkelijker kunnen aanbrengen.

Gelukkig is dit tot nu toe het eerste product van dit merk waar ik niet helemaal lovend over ben, al ontving ik ook nog een prachtige lipstick.
En over die lipstick ben ik dan weer wel onwijs enthousiast. In deze collecie zitten twee tinten en ik ontving de kleur Lisa. Een romige, roze-beige kleur. Wederom in de prachtige verpakking waar ik al eerder een lipstick van ontving; het rosé goud vind ik prachtig en tevens heel erg chique.
En dan die kleur, jongens. Echt een kleur voor mij, ik vind 'm zó onwijs mooi. Bij binnenkomst kon ik al niet meer wachten om hem te proberen -je kunt vast begrijpen hoe graag ik wilde dat deze lipstick een succes zou worden- en na de lichte teleurstelling van het oogschaduwpalette zag ik het al bijna niet meer zitten.
Maar ik ben zeker niet teleurgesteld. Net als de vorige lipstick van jane iredale vind ik deze ook weer fántastisch! Hij is heel erg romig en brengt daardoor makkelijk aan, want ondanks de ronde vorm vind ik het geen probleem hem netjes aan te brengen.

De kleur blijft ook gedurende de dag goed zitten en overleeft zeker een glas drinken. Na het eten vind ik het wel zo mooi om hem eventjes bij te werken, al doe ik dat met mijn meeste lipsticks. Over deze kleur ben ik echt heel erg enthousiast!

Over de lipstick ben ik heel enthousiast, over het oogschaduw palette niet zo. In de collectie zit wel nog een ander oogschaduw palette met kleuren die zich op het eerste gezicht al meer van elkaar onderscheiden, dus daar ben ik nog wel erg nieuwsgierig naar!

jane iredale PurePressed Eye Shadow Triple - €32.50
jane iredale Pure Moist Lipstick - €24.00
'' Wat vind jij van deze items?

13 opmerkingen

 1. Die lipstick is erg mooi =)
  Jammer van het oogschaduw palette!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De oogschaduws zou ik ook laten liggen maar de lipkleur is inderdad supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De lipstick ziet er echt mooi uit! De oogschaduws vallen inderdaad wel een beetje tegen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het oogschaduwpaletje valt inderdaad tegen, maar de lipstick vind ik prachtig! Wat een mooie kleur :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De lipstick is voor mij ook echt een nieuwe favoriet!

   Verwijderen
 5. super mooie lipstick en die oogschaduw vind ik ook niet mis eigenlijk

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je houd van wat lichtere kleurtjes is hij ook erg leuk :)

   Verwijderen
 6. Wat een onwijs mooie lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie lipstick, jammer van de oogschaduw !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw dat oogschaduw doosje vind ik er zo mooi uitzien. Jammer dat hij je niet zo goed bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat het palette tegenvat, de verpakking is wel erg mooi! Lipstick is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen