MAC Really Me Matte Lipstick

Voor mijn gevoel is het onwijs lang geleden dat ik voor het laatst een review schreef over een MAC lipstick, al was de laatste keer nog maar eind december. Zelf heb ik al wel een tijdje geen nieuwe MAC lipsticks meer gekocht, maar in mijn shoplog van deze week liet ik er sinds lange tijd weer eentje zien. Ik kwam de kleur 'Really Me' tegen, en ik laat deze Matte lipstick vandaag graag aan jullie zien.

Toen ik deze kleur in de winkel zag kon ik mij haast niet voorstellen dat ik hem nog nooit eerder ergens tegen was gekomen. Ik begon mij al af te vragen of het wellicht een nieuwe kleur was, maar na -bij thuiskomst- op het internet rond te kijken zag ik dat hij helemaal niet zo nieuw was.

Really Me is wat mij betreft ook geen hele populaire kleur van MAC, zoals Faux en Velvet Teddy dat wel zijn. Ik vind Really Me zelf nog een stuk mooier, al is dat natuurlijk mijn persoonlijke mening. Really Me is namelijk echt een kleur die perfect is bij iedere ooglook. Zowel een subtiele als een wat heftigere; je kunt deze lipstick heel makkelijk combineren.
Really Me is een bruine kleur, al heeft hij een paarse ondertoon waardoor hij iets minder donker is en voor de meesten ook een stukje draagbaarder. Hij brengt hel gemakkelijk aan, dekt onwijs goed én heeft een prachtige finish. Het is een matte lipstick waardoor hij gedurende de dag goed blijft zitten. Ik werk hem alleen na de lunch of na een diner even bij en dan zit het weer helemaal goed.

Ik kan er niet veel meer over zeggen dan dat ik deze kleur prachtig vind. Het is mijn favoriete MAC lipstick op dit moment en ik ben heel benieuwd of jullie deze kleur toevallig al wel in jullie collectie hadden.

MAC Really Me Matte Lipstick - €19.50
'' Heb jij Really Me al eens geprobeerd?

13 opmerkingen

 1. Wauw ik ben gek op nude en deze kleur is echt heel mooi! wat goed dat hij ook best wel lang blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige lippen heb je. Ik vind de kleur echt supermooi. Volgende maand ben ik jarig dus ik ga hem voor mijn verjaardag vragen! Liefs Teresa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken deze kleur helemaal niet, maar wat een beauty! Vooral de combi tussen bruin en paars is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleur lipstick zeg =)
  Hier hou ik wel van dit soort kleurtjes!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een super mooie kleur! Love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit vind ik echt een kleur voor jou, prachtige foto's en je hebt hem super mooi aangebracht!

  xo Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh wat een prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ooh ik hou echt van nude en bruine tinten
  staat je ook goed vind ik

  Liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleur, ook echt iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, heel mooi kleurtje! Ik heb in totaal drie MAC lipsticks, mijn favoriet is toch wel Mehr. X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij viel me laatst ook op bij de MAC counter.. Heb hem alleen op mijn hand geswatcht, ga hem snel een keer op mijn lippen proberen, want dit lijkt mij de ultieme nude kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen