Photo Diary Week 5, februari 2017

Hello februari! We zijn beland in de tweede maand van 2017, al blik ik in dit artikel nog eventjes terug op alweer de laatste week van januari. Een week waarin ik zoals gewoonlijk werkte, maar daarnaast ook heel wat ontspannende momentjes had. Nieuwsgierig hoe mijn week er ongeveer uit zag? Lees dan snel verder.

Omdat ik druk bezig was met mijn nieuwe Insta feed wilde ik graag wat roze rozen hebben. Eigenlijk pioenrozen, al kun je die nagenoeg nergens vinden (en nu al helemaal niet). Deze lichtroze roosjes nam ik mee naar huis en deze kun je al terugzien in een aantal foto's.

Een minder leuk klusje was het wassen van mijn kwasten, al was het wel weer eens nodig. Ik gebruik deze mat van Sigma waardoor het onwijs snel gaat en ik geen uren bezig ben met al mijn kwasten.
Natuurlijk nam ik ook een bad, want dat kan nagenoeg niet ontbreken in mijn week. Nu het nog koud is geniet ik er nog maar even van. Heel lang zal het niet meer duren, en tegen die tijd zijn mijn LUSH badproducten ook op. Ik heb er namelijk nog maar een paar! Dit keer gebruikte ik Father Christmas weer én begon ik in 'De ontmoeting' van Nicholas Sparks.

Dit leuke pakketje van The Body Shop was denk ik wel mijn favoriet van afgelopen week. Een hele bijzondere, maar onwijs lekkere geur. De review hiervan zien jullie binnenkort natuurlijk op mijn blog verschijnen.
Over het algemeen eet ik heel gezond, al cheaten we vrijdagavond even met een heerlijke burgermaaltijd. Ik nam deze burger met vooral veel rucola, sla en groentes die natuurlijk werden geserveerd met frietjes. Dit soort dikke frieten vind ik echt onwijs lekker, daar kan ik geen genoeg van krijgen.

Ik nam ook voor mijn moeder wat bloemetjes mee, want ik kwam deze lieve tulpjes tegen. Inmiddels beginnen ze al aardig uit te komen en zien ze er op de vaas steeds mooier uit!
Om de week af te sluiten besloten we om nog even de stad in te gaan (de shoplog hiervan komt morgen online), en meestal als we in Zwolle zijn gaan we even bij Waanders (die fantastische boekwinkel) wat drinken. Dit maal een kopje thee!

Ik kocht in een ander winkeltje in Zwolle een nieuw potje J. Herbin inkt (dit maal een prachtige rode kleur) waarmee ik mijn calligraphy kan blijven oefenen. Ik ben hier nog niet zo lang geleden mee begonnen, maar vergat steeds papier te bestellen wat hiervoor geschikt is. Nu heb ik het eindelijk (en natuurlijk de nieuwe inkt) en kan ik lekker veel gaan oefenen. Het begin is er, al moet er nog een flinke verbetering in komen. Practice makes perfect!

'' Wat was jouw hoogtepunt deze week?

12 opmerkingen

 1. Die burger, omg! Ziet er zo lekker uit haha. Dat calligraphy ziet er ook goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Ben benieuwd naar je shoplog!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh my die burger ziet er ontzettend lekker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n kwastenmat lijkt me super chill. Ik doe het altijd op mijn hand en dat is niet zo fijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die rozen echt heel mooi <3 Wat mijn hoogtepunt was? Het persevent van gisteren! Zó gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, die hamburger ziet er lekker uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke foto's
  en wat veel lekkers zie ik hier!

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's! De bloemen zijn prachtig en ik heb spontaan zin in burgers haha ♥

  BeantwoordenVerwijderen