Photo Diary Week 6, februari 2017

Wat was het een verschrikkelijk koude week! Niet geheel een feestje, want de gevoelstemperatuur was onwijs koud. Natuurlijk mag dat de pret niet drukken en heb ik verder een heerlijk weekje gehad. Vandaag deel ik natuurlijk weer wat fotootjes met jullie en ben ik ook érg nieuwsgierig hoe jullie week er uit zag.

Ik wil allereerst even melden dat ik nog steeds onwijs vaak vergeet een foto te maken. Als ik uit eten ga geniet ik van mijn eten en bedenk ik halverwege dat ik geen foto heb gemaakt, en als ik ergens heen ga denk ik na de tijd ook pas aan de foto. Een goed teken, maar voor mijn blog natuurlijk iets minder leuk.

Ik dacht toevallig wel aan het fotograferen van dit pakketje van Simon Lévelt. De review staat hier inmiddels al van online.

Ik kwam ook deze toffe peachy trui tegen bij Forever21 en was gelijk verkocht. Ik ben onwijs blij dat hij me past en de kleur is in het echt net zo leuk, heel fijn ding!
In verband met de camera wil ik graag een iPhone 7, al twijfel ik nog door een aantal veranderingen waar ik minder blij mee ben. De oordopjes bijvoorbeeld; die vind ik toch wel erg fijn om gewoon zo te kunnen gebruiken. Ik kwam al wel dit leuke iPhone 7 hoesje tegen, is hij niet schattig? - in ssmenwerking met hoesjes-outlet.

Nog een leuk pakketje! Deze prachtige producten van Jane Iredale kwamen binnen én ik testte ze natuurlijk voor jullie. De review hiervan zal binnenkort online komen, ik schat zo ergens deze week.
Nog meer pakjes! Ik dacht er deze week eindelijk aan om eens wat foto's te maken van de pakjes. Ik ben hier vooral erg benieuwd naar de douchefoams van Dove (één van mijn favoriete merken). Hier zullen ongetwijfeld ook wat reviews van online komen.

Gesproken over slecht weer; ik heb een hekel aan rijden wanneer het sneeuwt én ook nog eens tegelijkertijd ijzelt. Alleen sneeuw vind ik niet zo'n drama, maar het was dit weekend beide het geval. Not such a pleasure!
Maar dat ritje was niet voor niets. Naast op visite gaan gingen we eindelijk langs de winkel van Guts & Gusto (waar ik steeds eens heen wilde maar het steeds uitstelde). Ik shopte er niet heel veel, maar nam wel deze toffe buckle boots mee naar huis. Ze kosten slechts €39.95 en daar kon ik ze niet voor laten staan.

Komende week word een hele drukke week met maarliefst vier verjaardagen (waaronder die van mijzelf), valentijnsdag én mijn vriend en ik zijn alweer twee jaar samen. Dat worden ongetwijfeld heel wat foto's volgende week!

'' Wat was jouw hoogtepunt deze week?

12 opmerkingen

 1. De camera van de iPhone 7 is zo fijn, ik wil hem zelf ook graag haha. Het hoesje vind ik heel erg leuk. En wat een gave schoenen, heel stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook erg benieuwd naar de douchefoams van Dove! En spot ik daar een nieuwe Thérme bodylotion? <3 Alles van dat merk ruikt zó lekker! Veel plezier deze week en alvast gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een Whipped Body Cream, echt fántastisch die structuur! Ik moet hem nog uittesten dus ik ben benieuwd of ik hem net zo fijn vind als hij eruit ziet en ruikt.

   Verwijderen
 3. Looove die sweater! Je schoenen vind ik ook superleuk, die heb ik ook op mijn wishlist staan.

  Liefs Nina ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ik ben er ook erg blij mee, perfect voor werkdagen. :)

   Verwijderen
 4. Tof, je boots hé! Ben benieuwd naar de foams van Dove!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ze al aan het testen, en vind ze tot nu toe onwijs fijn. :)

   Verwijderen
 5. Wat een leuke foto's weer =)
  Mooi je nieuwe schoenen!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die laarsjes en die lipstick, looking good en bedankt weer voor het delen! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oordopjes kan je nog makkelijk gebruiken hoor in de iphone 7, alleen dan net zoals je de oplader gebruikt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, dat is voor mij alleen geen succes. Ik gebruik de oordopjes alleen als ik s' avonds in bed nog een filmpje zit te kijken en dan moet ik mijn telefoon tevens opladen. Zo jammer haha :)

   Verwijderen
 8. leuke foto's
  die schoenen zijn keimooi

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen