Photo Diary Week 7, februari 2017

Wat een drukke week was afgelopen week! Ik had maarliefst vier verjaardagen (waaronder die van mijzelf) en natuurlijk was het ook nog eens valentijnsdag. Een boel gezellige, maar ook erg drukke dagen en dat ook nog allemaal tussen het werken door. Ik heb een aantal momenten van deze week op de foto gezet en deel deze vandaag met jullie!

De week begonnen wij met een heerlijk bad, waar Father Christmas ook bij aan de beurt kwam. Mijn laatste, want hier had ik een flink voorraadje van. Nu is mijn LUSH collectie bijna leeg en moet ik weer eens wat nieuwe bath bombs en bubble bars aanschaffen, al gebruik ik ze richting de zomer ook minder en wacht ik er nu nog eventjes mee.

Mijn eerste aankoop van deze week waren deze unicorn kwasten. Ik zag ze toevallig op Facebook langskomen bij een webshop die ze vet overpriced verkocht, terwijl ze eigenlijk van Aliexpress komen. Als je zoekt op Unicorn brushes kom je er héél veel tegen. Ik kocht deze set voor minder dan een tientje.
Op valentijnsdag kon ik het niet laten een beetje roze in mijn outfit te verwerken (ook al draag ik bijna iedere dag roze). Dit schattige rokje vond ik eigenlijk perfect voor de dag, zeker in combinatie met wat lossere krullen.

Aangezien ik altijd foto's maak voor mijn Instagram (en blog) met bloemen was het weer tijd voor een nieuw bosje. Dit maal kocht ik deze roze anjers. Ik kocht ze op woensdag en inmiddels staan ze nog steeds perfect op de vaas. Echt een ideale bloem als je er lang plezier van wilt hebben!
Mijn moeder had een wel heel speciale verrassing, ze had namelijk een bestelling geplaatst bij Ladurée. Ik kreeg twee heerlijke dozen met macarons in mijn favoriete smaken. Ze waren echt stuk voor stuk heerlijk en ik krijg spontaan weer zin als ik deze foto zo zie.

Om een beetje in het thema te blijven kon ik het niet laten om mijn thee van Ladurée ook eindelijk uit te proberen. Ik testte mijn Earl Grey theetje en wat ben ik er enthousiast over! Echt een heerlijke smaak wat mij betreft.
Ik ben weer heel druk bezig met mijn Instagram de laatste tijd en maak meestal meerdere foto's op een dag. Nu ik de macarons ook in mijn foto's verwerkte kon ik het zo af en toe niet laten om er eentje op te eten. In mijn verjaardagsweek moest dat toch wel kunnen.

In samenwerking met Your Look For Less nam ik een kijkje op de website en kwam ik -hoe kan het ook anders- al snel bij de rokken terecht. Ik ben nog op zoek naar een wat langere rok voor de zomer en deze vond ik er al erg mooi uitzien. Zeker voor het prijsje van €17.99
En op vrijdag was ik jarig! Ik vierde het donderdag al samen met mijn schoonzus (die een dag voor mij jarig is) en daarom had ik vrijdag een heerlijk rustig dagje met mijn vriend. Rechts zie je hier een sneak peek van mijn cadeautjes, en links een foto die je ook al op mijn Instagram hebt kunnen zien; een close up van mijn nieuwe tas.

Ik ben zo onwijs blij met mijn cadeautjes én ik heb hele fijne dagen gehad. Mocht je nieuwsgierig zijn wat ik nou precies heb gekregen kun je morgen een kijkje nemen op mijn blog, dan laat ik namelijk een Birthday Haul zien!
'' Wat was jouw hoogtepunt deze week?

12 opmerkingen

 1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent echt super lekker verwend met al die mooie cadeaus, ik ben jaloers haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Mooie tas heb je gehad zeg!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd! Wat een prachtig valentijnsoutfit had je aan zeg..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, zo'n bestelling van Ladurée mag mijn moeder ook wel plaatsen hahaha. Super lief zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was ook heel blij verrast haha! Ze waren stuk voor stuk heerlijk. :)

   Verwijderen
 5. Oh wauw, die tas! <3 super mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zag je er mooi uit op valentijnsdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow die rok vind ik zo mooi! Van waar heb je hem? x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook heel blij mee! Hij komt van Vero Moda, ik heb hem afgelopen kerst gekocht dus ik weet niet of je hem nog ergens kunt vinden. :)

   Verwijderen
 8. Wat een mooie foto's! Ik vind je rokje, de bloemen en je tas echt prachtig! Daarbij krijg ik nu echt zin in macarons door dit artikel haha.

  BeantwoordenVerwijderen