Photo Diary Week 8, februari 2017

Another week has passed, de laatste volledige week van februari al weer! Voor mij een rustige week, maar toch weer vol leuke dingen. Ik deel weer een aantal foto's van dingen die ik deze week kocht, kreeg of deed. Nieuwsgierig? Lees dan zeker even verder.

Ik spotte allereerst deze prachtige inktkleur van J.Herbin, so far mijn favoriete inktmerk. Deze prachtige kleur heet Roulle D'ancre en past perfect bij mij; hij is roze. Zodra ik weer vorderingen zie in mijn schrijven ga ik deze zeker bestellen.

Er kwam ondertussen ook een leuk pakketje binnen van Sudio, een Zweeds merk dat zich richt op oordopjes en koptelefoons. Ik koos voor de wit met roségouden en laat deze binnenkort natuurlijk nog in een artikeltje aan jullie zien.
Eén van de dingen die ik heel erg leuk vind om te doen is koken. De ene keer wat ingewikkelder dan de andere keer, en dit keer koos ik voor één van mijn favoriete snelle gerechtjes. Een heleboel groentes met rijst en kip, gewokt in ketjapsaus. Zo lekker!

En er kwamen nog twee leuke pakketjes binnen. Ik kreeg van mijn moeder dit onwijs leuke boek over Ladurée, nog een verlaat verjaardagscadeautje, en ik ontving het nieuwe 'Time in a bottle' serum van Philosophy.
Voor een nieuw projectje op werk maakten wij deze enorme cupcaketaart, en voor een eerste vond ik hem toch wel aardig goed gelukt. En weer met een heerlijk roze kleurtje!

En een hele fijne aanwinst van deze week; mijn Canon 50 mm lens. Een lens die ik eigenlijk al veel eerder had moeten aanschaffen, maar beter laat dan nooit. Deze is perfect voor portretfotografie, ik ga hem zelf onder andere gebruiken voor outfitposts die ik binnenkort wil gaan plaatsen.
Mijn vriend en ik zijn alweer twee jaar bij elkaar en daarom besloten we weer eens een avondje naar de bioscoop te gaan. We kozen voor fifty shades darker en ondanks dat de recensies niet heel erg lovend waren vonden wij hem juist erg leuk. Nog even geduld tot het volgende deel in de bios komt!

Deze foto staat eigenlijk een beetje in een verkeerde volgorde, maar om het weekend af te sluiten besloten we nog even ergens een hapje te gaan eten én wat te drinken. Van het eten vergat ik weer een foto te maken voordat ik er aan begon (ik moet er nog steeds aan wennen), but it was good!
Voor onze anniversary kreeg ik van mijn vriend deze pasjeshouder van Michael Kors die ik graag voor bij mijn nieuwe roze tasje wilde. Deze is in de kleur Oyster en I love it! Echt een heel fijn ding.

'' Wat was jouw hoogtepunt deze week?

9 opmerkingen

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Gefeliciteerd met je jullie 2 jarig jubileum!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk cadeau heb je gekregen van je vriend! :) Klinkt als een leuke week, die cupcake taart zou ik wel willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook erg blij mee! De taart was zeker goed gelukt :)

   Verwijderen
 3. Ohh Fifty Shades Darker, ik wil ook haha. Ben echt super benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook graag naar Fifty Shades darker! Ik heb deze week heerlijk vakantie. Erg veel zin in deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fifty shades darker vond ik echt een erg mooie film

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hoop leuke cadeautjes heb je gekregen :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, die cupcaketaart ziet er echt super uit!

  BeantwoordenVerwijderen