The Body Shop Elixirs of Nature - Widdringtonia

Als het gaat om parfums ben ik heel moeilijk, maar vandaag heb ik een geurtje waar ik juist héél erg enthousiast over ben. The Body Shop bracht namelijk recentelijk de 'Elixirs of Nature' uit, een aantal heerlijke geuren die zijn geïnspireerd op de natuur. Ik ontving hiervan de Widdringtonia variant, geïnspireerd door hout. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Ik begin natuurlijk met het uiterlijk van de parfums. The Body Shop heeft altijd vrij eenvoudige verpakkingen die er naar mijn mening heel clean uitzien. De parfumflesjes beginnen vierkant en lopen dan iets smaller toe om af te worden gemaakt met een ronde dop. Niet heel speciaal, maar ik vind het wel erg goed aansluiten bij de lijn en de hierbij gekozen geuren.

In de collectie zitten vijf nieuwe geuren, welke luiden als volgt;
Nigritella; een luxueuze bloemenmix van rode vanille orchidee, tuberoos en vanille.
Kahaia; een combinatie van Arabische jasmijn en vanille met in de hoofdrol witte Kahaia bloemen.
Swietenia; een zuchtje oranjebloesem en bittersinaasappel gecombineerd met mahonie-bloem.
Bowhanti; een kruidige geur van de Bowhanti bloem, gecombineerd met een rokerige mix van patchoeli en wierook.
Widdringtonia; een houtachtige aromatische mix van Clanwilliam cederhout en een vleugje salie en vetiver.
Als ik alle geuren zo bij elkaar zie denk ik dat Widdringtonia voor mij echt de perfecte geur is. Ik ben dol op kruidige geuren, met name als er ceder in is verwerkt. Bij dit parfum ruik je met name de ceder heel erg goed, waardoor het zelfs door een man nog kan worden gedragen.

Naast de ceder ruik je ook de salie goed terug, dit met name als je de geur al een langere tijd draagt. Dan word hij iets luchtiger en vind ik hem zelf het allerlekkerst.

Widdringtonia vind ik niet een typisch vrouwelijke geur, al is het wel een geur die ik zelf héél erg lekker vind. Geuren die niet typisch vrouwelijk zijn vind ik over het algemeen namelijk het allerprettigst. Doordat het ook een vrij sterke geur is blijft hij bij mij de hele dag hangen en hoef ik hem eigenlijk niet bij te werken door de dag heen.

Veel slechts kan ik niet zeggen over dit parfum. Hij mocht van mij misschien nét een tikkeltje vrouwelijker, maar overall ben ik er heel erg tevreden over. Absoluut een parfum die ik er regelmatig even bij zal gaan pakken!

The Body Shop Elixirs of Nature - 50 ML - €38.00 per stuk.
'' Heb jij de nieuwe Elixirs of Nature al geprobeerd?

12 opmerkingen

 1. Deze lijkt me erg lekker heb er al een aantal fijne reviews over gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben altijd heel erg fan van de wat zwaardere geurtjes dus deze lijkt me super lekker. Mooie foto's heb je ook gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben nog opzoek naar een dierproefvrije pafum, dus de volgende keer ga ik ze ruiken bij the body shop!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan je zeker aanraden eens te gaan ruiken inderdaad :)

   Verwijderen
 4. Ik heb een paar van deze parfums geroken, vond ze allemaal vrij zwaar! Deze en de blauwe variant zijn mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me echt een hele fijne geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De geuren lijken mij heel erg fijn, ik denk dat deze ook mijn favoriet zou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I love The Body Shop so much. Haven't tried this product yet but it looks like I kinda have to, looks soo good! xo Niomi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb over deze parfums nu al zoveel gelezen, maar word steeds meer nieuwsgierig naar de geuren. Ik ga ze binnenkort snel ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit parfum lijkt mij erg fijn. Ik ga morgen even lekker alle geurtjes langs bij The Body Shop. (gevaarlijk voor mijn portemonnee, haha!) Ook het flaconnetje ziet er mooi uit! Leuk artikel! Liefs, Chantal. x

  BeantwoordenVerwijderen