What I got for my birthday 2017

Afgelopen vrijdag was ik jarig en werd ik negentien. Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes en daar heb ik er een heel aantal van gekregen. Omdat ik het zelf altijd onwijs leuk vind om te zien wat iemand voor zijn/haar verjaardag heeft gekregen (je kunt er een boel inspiratie voor je eigen wishlist uit opdoen) én omdat ik weet dat ik niet de enige ben laat ik vandaag zien wat ik allemaal heb gekregen.

Allereerst een heel speciaal pakketje met eten. Mijn moeder en ik zijn allebei dol op de Macarons (en thee) van Ladurée en ze besloot om het te bestellen via hun webshop. Het kwam allemaal onwijs goed verpakt en heel aan, en wat zijn het heerlijke producten!

Ik kreeg twee dozen macarons, één voor valentijn en één voor mijn verjaardag. Heel erg lekker, al heb ik ze natuurlijk niet allemaal in mijn eentje opgegeten. Inmiddels zijn ze wel bijna op en kan ik nog maar van een paar macarons genieten. Ik kreeg daarnaast ook nog een setje met heerlijke chocolaatjes van Ladurée, én een setje met drie prachtige theepotjes. Ik had al een Ladurée thee, en ook naar deze smaken ben ik erg nieuwsgierig.
Omdat ik sinds kort met kalligrafie bezig ben wilde ik graag het boek Nib + Ink hebben, welke ik van mijn broer kreeg. Dit boek staat vol met informatie, tips en oefenbladen. Hier kan ik lekker mee aan de slag gaan!
Aangezien mijn MAC poeder al een tijdje op was zette ik deze ook op mijn wishlist. Een heel fijn cadeautje om te ontvangen, want ik stel het zelf altijd uit om te kopen.
Van mijn vriend kreeg ik een prachtige aanvulling voor mijn sieradencollectie. Hij koos voor deze prachtige ketting van Olivia Burton. Het is een zilveren plaatje met daarop een klein, rondgedraaid strikje. Ik vind hem héél erg schattig én elegant en heb hem al een aantal keer met plezier gedragen. Hier komt natuurlijk nog een apart artikeltje over online!
En tot slot; de Michael Kors tas die ik zo graag wilde. Deze prachtige roze kleur is perfect voor de lente- en zomer. Wanneer ik dit type schijnt de zon heerlijk en kan ik al niet meer wachten om hem met mijn nieuwe jas te gaan dragen. Echt een prachtige tas!

Dit waren mijn favoriete en 'main' presents, en wat ben ik blij met ieder item. Ik kan mij de komende tijd weer goed vermaken!


'' Wat staat er op jouw birthday wishlist?

24 opmerkingen

 1. Wat een prachtige cadeaus heb je gekregen, die ketting en het MK tasje zijn echt prachtig !
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige cadeaus! Die macarons lijken me zo heerlijk en je andere cadeaus zien er ook heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. You got lovely gifts! My favorite is the bag :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooie cadeautjes! Ik ben super nieuwsgierig naar dat boek :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komt nog een artikeltje over online binnenkort! :)

   Verwijderen
 5. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke cadeaus heb je gekregen :) Macarons zijn zo lekker! En wat lief dat je die ketting van je vriend hebt gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh al die macarons!! Dit artikeltje heeft me overigens wel wat inspiratie gegeven voor wat ik zelf zal gaan vragen voor m'n verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk ook dat alle cadeaus hetzelfde pastelthema lijken te hebben! ;-) Die ketting is echt mooi en je tas ook! Zelf ben ik niet zo voor Michael Kors tassen, maar deze is wel mooi, ook van kleur! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze kennen me zo goed, haha! Ik ben echt dol op roze, mint, ecru etc. Love it!

   Verwijderen
 8. Leuke spullen heb je gekregen, veel plezier ervan! Ik vier a.s. weekend mijn verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alvast gefeliciteerd! Veel plezier met vieren :)

   Verwijderen
 9. Leuke cadeau's heb je grekegen. Je hebt wel al lekker gesnoept van je macarons!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die waren zondag al op, hihi. Macarons zijn één van de weinige uitzonderingen om te snoepen :D

   Verwijderen
 10. Wat een mooie spulletjes, ik vind de tas echt bij je passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ben je lekker verwend :) Allemaal leuke items! Vooral je tas vind ik tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh wat een leuke cadeautjes <3 Vooral dat laatste :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke dingen zeg! Vooral dat kalligrafie boek lijkt me heel interessant ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oh wat een leuke spulletjes
  ik hou ook echt van macarons, lekker smullen
  die ketting en tas zijn geweldig mooi

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw dat tasje van michael kors is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke cadeautjes heb je gekregen! Ik vind vooral je tasje erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een fijne cadeaus! Ik wist niet dat Laduree een webshop heeft. Is dat een Nederlanse webshop en wat is de link ervan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is helaas geen Nederlandse webshop, je moet het echt laten overvliegen. Bestellen kan via laduree.com, al is het wel vrij prijzig.

   Verwijderen