Advertorial - Moederdag cadeautips

Het is nog geen mei, maar voordat je het weet is het alweer zover; moederdag. Ik vind het zelf altijd fijn om op tijd te zijn met mijn cadeautjes, en ik denk dat ik niet de enige ben. Vandaag heb ik in samenwerking een aantal cadeau-ideeën waar je hopelijk alvast wat inspiratie voor moederdag door kunt opdoen.
Retro Tafelradio: ik vind retro-items fantastisch, en deze radio is perfect als jouw moeder graag naar muziek luistert. Zeker in een industriële inrichting is dit een perfect decoratiemiddel, én hij is tegelijkertijd ook nog eens functioneel. Het is een wat prijziger moederdagcadeautje, maar nog steeds betaalbaar en absoluut de moeite waard!

Bluetooth speaker: hier heb ik er zelf ook eens eentje van gehad (tot hij sneuvelde), en daar heb ik heel wat plezier aan beleefd. Het zorgt er voor dat je moeder iets langer onder de douche blijft staan (of jij, want als je nog thuis woont kan je hem ook lekker gebruiken ook wanneer het geen moederdag is), maar muziek maakt het toch echt nog een stuk leuker om te douchen, en genieten mag extra op moederdag!

Wafelijzer: als je moeder graag in de keuken staat is dit ook een onwijs leuk moederdag cadeau. Niet alleen voor haar, maar wederom ook voor jou, je vader of broertjes- en zusjes. Een paar wafels voor het ontbijt zijn nooit verkeerd. Niet alleen leuk om te maken, maar vooral ook om op te eten!

Gezichtsreinigingsborstel: ik heb een tijd lang de Clarasonic getest, maar uiteindelijk ben ik hier toch mee gestopt omdat mijn huid er té gevoelig voor was. Jammer, want dit soort apparaatjes zijn ontzettend fijn. Tegenwoordig heb je heel veel varianten van verschillende prijscategorieën, waaronder deze voor een héél fijn prijsje.

Tafellamp: en tot slot deze tafellamp, welke ik ontzettend goed bij de retro tafelradio vind passen. Wederom in dat industriële stijltje, iets waar ik persoonlijk heel erg van houd. Als je moeder nog op zoek is naar wat aanvulling in de inrichting is dit ook een perfect moederdag cadeautje.

Er zijn zoveel leuke dingen om met moederdag te geven en wellicht heb jij na het lezen van dit artikel al wat inspiratie op kunnen doen!

Geen opmerkingen