Eenhoorn kwasten

Nog niet zo heel lang (week 7, om precies te zijn), deelde ik in mijn Photo Diary één van mijn aankopen uit China met jullie. Ik ben dol op Ebay en sinds een jaartje ook Aliexpress en kwam daar deze kwasten tegen. Inmiddels zie je ze ook vet overpriced op Nederlandse webshops (lees twintig tot dertig euro), terwijl ze mij in China slechts een tientje kosten. Benieuwd of het ook daadwerkelijk wat is? Lees dan snel verder.

Wat ik al gelijk wist bij het kopen van deze kwasten, was dat ik ze niet veel zou gaan gebruiken voor make-up. Wat betreft de ''oogschaduwkwasten''; deze zijn ontzettend groot en bedekken voor mij mijn volledige ooglid.

Daarnaast zijn goedkope kwasten bijna altijd gemaakt van synthetisch haar, en daar ben ik ook geen fan van. Je ziet het al aan de ontzettend glanzende haartjes, want ondanks dat ze zacht zijn -zijn ze in gebruik een stukje stugger. De haartjes buigen niet allemaal zo gemakkelijk mee met de ronddraaiende bewegingen die je maakt. De grote kwasten wel, maar de kleintjes niet.
Natuurlijk is het niet zo dat het hele slechte kwasten zijn. Ik gebruik er ééntje zelfs in mijn dagelijkse make-uproutine, en dat is de kwast met de platte kant. Deze vind ik heel erg fijn voor het contouren. Doordat de haartjes dicht op elkaar staan pakt hij veel product en brengt hij het eenvoudig en geleidelijk aan.

En er zitten nog een aantal meer kwasten bij die ik heel erg fijn vind. Voor de gezichtskwasten kan ik ze je zeker aanraden als je op zoek bent naar wat goedkope kwasten (zeker als je net begint met make-up).
Maar goed, we weten allemaal de echte reden waarom je deze kwasten zou kopen; ze zien er simpelweg fantastisch uit. Ik heb nooit zoveel gehad met de unicorn trend, maar deze kwasten zijn té leuk om te laten liggen.

Het paarse heeft een onwijs mooi parelmoer effect, waardoor het echt een magische eenhoorn hoorn lijkt. In combinatie met het roségoud en de witte haartjes is het eigenlijk de perfecte combinatie. Ik snap dat deze kwasten geliefd zijn. Qua kwaliteit zijn ze prima en de vormgeving is het allerleukste; ze zijn namelijk ontzettend Instagram-proof.

Ik heb deze kwasten via Ali gekocht voor iets minder als een tientje, en als je 'Unicorn brushes' intypt krijg je een heleboel resultaten. De verkoper waar ik ze heb gekocht heeft ze momenteel namelijk niet meer.

'' Wat vind jij van deze kwasten?

12 opmerkingen

 1. Wauuww, deze zijn echt supergaaf! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn zo mooi! ♥ Jammer dat ze niet allemaal even goed hun werk doen, maar dat kan je niet verwachten van AliExpress-kwasten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies, al zijn ze prijs-kwaliteits gezien helemaal zo slecht nog niet :)

   Verwijderen
 3. Jammer dat ze niet allemaal zo fijn zijn! Maar ze zien er echt wel prachtig uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige kwasten. Wel jammer dat ze niet zo geweldig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat zien ze er geweldig uit! Ik heb zelf ook een setje besteld bij Aliexpress, die zijn alleen nog niet binnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat zien ze er mooi uit! Jammer dat ze niet zo fijn in gebruik zijn. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat zien ze er mooi uit! :D De kwaliteit is misschien wat minder, maar ze zien er mooi uit :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh wauw zo cool dat deze zijn !

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw die zien er heel mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen