Jeffree Star Princess Cut Skin Frost

Jeffree Star is een naam die onder de meeste beautyliefhebbers inmiddels aardig bekend is. In december schreef ik al over een aantal Liquid Lipsticks en inmiddels heb ik een derde product in mijn collectie; de Skin Frost in de kleur Princess Cut. Ook deze stond al een tijdje op mijn wishlist en niet zo heel lang geleden besloot ik om hem maar gewoon te bestellen.

Een Skin Frost is eigenlijk gewoon een highlighter, al weet ik niet of de highlighters van Jeffree Star nu zo 'gewoontjes' zijn. Ze zijn er in neutrale kleuren als wit of perzikkleurig, maar je kunt ze ook vinden in knalroze, mintgroen of zelfs zwart.

Het zijn bijzondere kleuren en deze komen ook in een hele opvallende verpakking. De reguliere verpakkingen van Jeffree Star zijn allemaal knalroze, gesierd met het logo. Heel erg simpel, maar door de kleur toch bijzonder én opvallend.
Hoewel ik geen grote liefhebber ben van hysterische kleuren en ik de verpakkingen liever in wit of lichtroze zou zien vind ik het ook niet storend. Ik hoef in ieder geval geen moeite te doen om het product in mijn collectie te vinden én het hoort nu eenmaal bij het merk. Het past er goed bij.

Ondanks de keuze uit hysterische kleurtjes ben ik gegaan voor een iets subtielere; Princess Cut. Als nog een highlighter die wellicht niet iedereen aanspreekt, maar door de kleur vind ik hem voor mijzelf perfect. Een lichtroze highlighter; I love it!
In de pan is hij al prachtig, maar op mijn huid is hij nóg mooier. Deze lichtroze kleur is aardig frosty en ik heb gelezen dat hij iets stroever is als de andere highlighters, al beloofd dat alleen maar meer. Deze kleur is namelijk al heel erg makkelijk aan te brengen en op de swatchfoto heb ik hem maar één à twee keer aangebracht voor een fantastische pigmentatie.

Er komt bijzonder veel pigment af, al kun je hem natuurlijk ook zo subtiel als je zelf wilt aanbrengen. Hij geeft op je wangen een heel natuurlijke glans met de nodige roze shimmers.

En wauw; wat vind ik hem fantastisch. De kleur is prachtig, je krijgt een onwijs grote pan (hij is net zo groot als de palm van mijn hand) én de prijs is daarvoor heel goed. De highlighters zijn groter dan die van MAC en de prijs is nagenoeg hetzelfde. Ik ben enthousiast!

Jeffree Star Princess Cut Skin Frost - €30.00
'' Heb jij al producten van Jeffree Star in je collectie?

14 opmerkingen

 1. Ik ben op zich niet zo voor roze highlighters, maar vind deze wel mooi doordat hij zo frosty is. Veel geld, maar de pans zijn inderdaad gigantisch!
  Ik heb een Velour Liquid Lipstick in de kleur Unicorn Blood in m'n bezit. Liefde! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze komt inderdaad heel natuurlijk over. Persoonlijk vind ik het ook een relatief lage prijs voor wat je krijgt. :)

   Verwijderen
 2. Wat eeb mooie highlighter =)
  Ik draag hem elke dag met veel liefde.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een intense highlighter, hij is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze ziet er heel erg mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh wauw wat een mooi kleurtje
  prachtig gewoon, deze moet ik hebben!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is die mooi! Ben heel benieuwd van swatches op je gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's! De highlighter is zo mooi, wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze heb ik nog niet in mijn collectie! Hij ziet er wel heel mooi uit :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, schitterende kleur highlighter! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen