Michael Kors Daniela Blossom Schoudertas

Inmiddels heb ik een mooie collectie in tassen opgebouwd, met name van mijn favoriete merk; Michael Kors. Ik ben onwijs dol op deze klassieke designs, de mooie kleuren en de fijne formaatjes. Mijn nieuwste aanwinst vind ik tot nu toe ook de allermooiste; mijn Daniela Blossom schoudertas. Deze poederroze tas past perfect bij mij en is meer dan geschikt voor de lente en zomer. Vandaag laat ik hem aan jullie zien.


De Daniela Blossom is mijn kleinste Michael Kors tas die ik nu in mijn bezit heb, en hoewel hij wat kleiner is ben ik daar juist heel erg blij mee. Als ik ga winkelen vind ik het heerlijk om alleen mijn telefoon, sleutels en een pasjeshouder mee te nemen. Daar heb ik geen grote tas voor nodig en deze tas is eigenlijk perfect.

Naast dat hij door het formaat heel handig is, is hij vooral ook nog eens onwijs mooi. Mijn favoriete kleur is by far roze; voor iedereen die mij een beetje kent is dat overmate duidelijk. Een roze tas stond een tijdje op mijn wishlist. en hoewel ik open stond voor alle merken kwam ik toch weer bij Michael Kors terecht. Het is al een wat oudere collectie waardoor ik geluk had dat ik hem nog wist te scoren; het was bij het verkooppunt waar mijn moeder hem kocht de allerlaatste.
Het is eigenlijk een perfect verjaardagscadeau en ik ga deze nog ontzettend veel gebruiken. Het roze tasje is fantastisch, de gouden kabel die er aan zit past er ook helemaal bij en eigenlijk kan ik er geen nadelen van benoemen.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie favoriete tas is op dit moment, of een tas die je nog graag zou willen.

'' Welke tas zou jij nog graag willen?

17 opmerkingen

 1. Oh wauw wat een beauty!! Ik ben ook echt dol op mijn MK tassen. Ooit hoop ik er nog een kleintje aan toe te voegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zelf met name dol op de kleintjes, echt ideaal om te gebruiken tijdens het winkelen.

   Verwijderen
 2. Ohh hij is zó onwijs mooi. Ik wil hem ook haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige tas , deze zou ik ook zo dragen =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een plaatje, een hele mooie tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sabine Molendam17-03-2017 10:29

  Ik vind deze tas echt ontzettend mooi. Jammer dat de tassen van Michael Kors zo prijzig zijn, ik vind het best veel voor een kleine tas. Je jas vind ik trouwens ook prachtig. Die past supergoed bij de tas. Mag ik vragen waar je die gekocht hebt, ik zoek ook nog een roze jas haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is echt een pracht exemplaar! De kleur is ook perfect. Ik vind de tassen van Michael Kors ook heel gaaf, dus wie weet ga ik daar nog eens voor sparen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker de moeite waard! Prachtige tassen en hele fijne prijsjes. :)

   Verwijderen
 7. Wat een elegant tasje. De kleur is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie en chique tas! De kleur is ook echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw wat een prachtige tas!
  jaloers!

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat is ie mooi! Ik heb ook een klein MK tasje (zwart) waar ik nog iedere dag verliefd op ben. ZO fijn! En zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Onwijs leuk kleurtje, tof! Fijn formaat ook :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen