Photo Diary Week 10, maart 2017

Wat een heerlijke lente-achtige week was dit. De buien hier en daar vond ik helemaal niet zo erg, want het was over het algemeen fantastisch weer. Zo lekker dat ik zelfs al op het terras heb gezeten. Genieten! Ik laat jullie weer een aantal foto's van afgelopen week zien, en ik ben ook erg benieuwd wat jullie hoogtepunten waren deze week.

Ik werk van maandag tot en met vrijdag en nu we de nieuwe webshop hebben gestart betekend dat dat ik de komende tijd nog veel bezig ben met het maken van foto's. Dat doe ik natuurlijk met veel plezier, al is het vooral heel erg veel werk.

Ik liep nog even bij het Kruidvat binnen voor wat medicijnen etcetera, maar kwam ook deze leuke fotolijstjes tegen met een roségouden randje. Natuurlijk kon ik die voor een paar euro niet laten liggen.
Ik kwam op de website van Mango dit té leuke rokje tegen, ook nog voor een heel fijn prijsje. Hebben jullie dat ook met bepaalde items, dat je iets zo graag wilt en dat je dan op voorhand al weet dat het toch niet gaat passen omdat je het zo graag wilt? Dat was met dit rokje helaas ook het geval.

Het weekend was het ook heerlijk weer, waardoor we besloten maar even op het terras te gaan zitten tijdens het winkelen. Ik kan me nu al verheugen op het weer waar we niet eens meer onze jas aan hoeven op het terras; heerlijk!
Aangezien we wat leuke ideetjes hadden haalden we deze fruitkisten ergens op, onwijs leuk voor fotografie én natuurlijk ter decoratie. Hollandse fruitkistjes. 

En ik shopte nog een aantal dingetjes bij The Body Shop uit de nieuwe honing lijn (wat heerlijk dat er een lijn is voor de gevoelige huid, en ook nog eens met zo'n lekkere geur). Daarnaast spotten we bij Sostrene Grene deze thee én koffieblikken in fantastische kleurtjes. Konden we ook niet laten liggen. 
Én mijn favoriet; deze gave koffer. Deze is ook perfect ter decoratie en gaat heel erg goed van pas komen. Waar ik hem neer wil zetten weet ik nog niet exact, al komt er wel een mooi plekje voor.

Een bestelling die ik wel heb gehouden is mijn Jeffree Star Skin Frost, een highlighter die ik al onwijs lang wilde. Ik bestelde hem eindelijk (in de kleur Princess Cut), en de review hiervan komt deze week natuurlijk online.

Op naar volgende week!

'' Wat was jouw hoogtepunt deze week?

7 opmerkingen

 1. Leuke foto's! Wat een mooie spullen heb je gekocht, vooral die koffie blikken zijn helemaal mijn stijl. Ben benieuwd naar de review van Skin Frost :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Princess Cut is echt prachtig!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dit weer voor terrasjes, daar heb ik ook wel zin in haha. Die fruitkistjes vind ik zo leuk altijd! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die roze koffer en de thee- en koffie blikken vind ik echt supergaaf, helemaal mijn ding ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat rokje is wel heel erg leuk. Jammer dat het niet paste

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen! Wij hebben afgelopen vrijdag op een terrasje gegeten. Heerlijk, dat lenteweer! ♥︎ Je foto van de Skin Frost vind ik prachtig, trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen