Photo Diary Week 9, maart 2017

Hello March! De eerste officiële lentemaand; wat heb ik hier lang op gewacht. Voor mijn gevoel duurt de winter afgelopen jaar ontzettend lang en hoewel we nog weinig van het aankomende lenteseizoen merken zit het er wel aan te komen. Het was ondanks dat voor mij een rustige week, al deel ik wel een aantal leuke momenten met jullie.

Ik had deze week voor het eerst dit jaar weer een beetje ziekjes, mijn stem is er nog steeds niet fantastisch aan toe en ik loop ook nog steeds te kuchen, maar gelukkig gaat het allemaal wel een beetje beter. Ik ontving op maandag dan ook gelijk twee hele leuke pakketjes; eentje van Andrélon en ééntje van kookpunt. Deze zullen jullie binnenkort weer voorbij zien komen.

Ik oefenfde ook weer met mijn hobby; calligraphy. Dit keer niet met mijn reguliere kroontjespen, maar met mijn Oblique penpunthouder. Dit is een hele andere manier van schrijven en werkt ook ontzettend fijn. Wel even wennen natuurlijk, dat is te zien!
I ♥ My Job, want één van de leuke dingen is het inpakpapier uitzoeken. We kwamen dit keer deze fantastische marblerol tegen waar zelfs kleine koperkleurige metallic deeltjes in zitten verwerkt. Heel erg gaaf en deze ging natuurlijk mee!

En ik besloot nog iets leuks voor mijzelf te bestellen; deze slip ons. Ik was ze al een paar keer tegengekomen maar stelde het steeds uit, al besloot ik om het nu maar te doen. Ze kosten tenslotte niets (€30.00) en zijn perfect voor de zomer. Helaas duurt de verzending nu al een week en zijn ze nog steeds niet binnen, al hoop ik ze volgende week toch wel aan jullie te kunnen laten zien.
Omdat ik graag verse bloemen gebruik voor mijn foto's nam ik bij de bloemist weer een aantal rozen mee. Dit keer geen roze, maar lichtpaarse. Ook ontzettend mooi en deze zul je de komende tijd terugzien in mijn foto's.

Eén van de andere leuke pakketjes deze week waren twee lakjes van Sally Hansen; twee van de vier nieuwe gel kleurtjes voor komend lente/zomer.
En een pakketje wat ik zelf al had besteld; de nieuwe cd van Ed Sheeran. Ik ben al een groot liefhebber van zijn muziek sinds de eerste nummers, en hoewel ik zijn andere platen als LP heb besloot ik deze als CD te nemen voor in mijn auto.

En dan tot slot het geen waar ik de week aan spendeerde; onze derde website. Hij is inmiddels officieel in de lucht en hoewel we er nog veel aan moeten doen is het een feit! Kraamcadeau bestellen is namelijk in de lucht.

Op naar volgende week! ♥

'' Wat was jouw hoogtepunt van deze week?

10 opmerkingen

 1. Leuke schoenen heb je besteld! :) Gefeliciteerd met je nieuwe website, lijkt me erg spannend om het online te gooien! Succes deze week :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad altijd weer even spannend, maar we zijn er zelf in ieder geval erg enthousiast over haha.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Het nieuwe album van Ed Sheeran is echt super!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie rozen! En ik kan niet wachten tot ik Divide op cd heb, ik hoop hem voor mijn verjaardag te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat marble papier omg, waar kan ik dat vinden? Echt súper pretty haha! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij kopen alles in bij de groothandel, maar wellicht dat je het ergens online kunt vinden in een kleinere hoeveelheid! :)

   Verwijderen
 5. Super spannend zo'n nieuwe website, maar het gaat vast goed als het al de derde is. Heel veel succes ermee! En ik ben heel benieuwd hoe je schoenen in het echt zijn, ze zien er heel vet uit. Liefs Niomi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben ook erg nieuwsgierig naar de schoenen.

   Verwijderen
 6. leuke foto's! die slip ons zijn super cute

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen