Sally Hansen Miracle Gel Simply Charming Spring 2017

Tegenwoordig zijn er heel veel merken die lakjes hebben uitgebracht onder de noemer 'Gellak zonder lamp'. Heel veel van deze merken vond ik vreselijke tegenvallers, maar één van de merken die het wel bijzondergoed doen met deze lakjes is wat mij betreft Sally Hansen. Ik had er al een aantal kleurtjes van, maar met het motto 'gooi de winter van je af' lanceert het merk weer vier nieuwe kleurtjes. Ik testte er twee voor jullie en die zie je vandaag!

Sally Hansen lanceert vier nieuwe kleuren. twee lichte en twee wat donkerdere tinten. Sweet Tea, Poppy Patch, Little Peony en Bourbon Belle. Sweet Tea is de peach kleur die je hier ziet, Poppy Patch is een fellere rode tint, Little Peony is de lichtroze kleur én er is nog een oranje kleur. Deze zit een beetje tussel peach en koraal in; Bourbon Belle.

Vier prachtige kleurtjes, al draag ik in de lente het liefste lichte kleuren op mijn nagels. Sweet Tea en Little Peony zijn daardoor voor mij perfect. Little Peony is namelijk een hele lichtroze lakje met een lichtpaarse ondertoon. Sweet Tea is daar in tegen een perfecte peachy kleur; I love it!
Ik vind beide kleurtjes onwijs mooi en ik kan dit keer geen eens een favoriet kiezen. Little Peony ziet er heel verzorgd en schattig uit, Sweet Tea is daar in tegen heel natuurlijk maar ook weer heel verzorgd. Ik vind beide kleuren ontzettend mooi en weet zeker dat ik deze komend zomer nog veel ga gebruiken.

Zoals ik gewend was van de Miracle Gel lakjes blijven ook deze twee kleurtjes erg mooi zitten. Ik draag ze drie tot vier dagen voordat ik een nieuw kleurtje aanbreng, al is het met mijn werk ook heel erg moeilijk om een lakje er langer op te laten zitten. Ik ben dan ook zeker weer heel erg enthousiast!

Sally Hansen Miracle Gel Simply Charming Spring 2017 - €11.95 per lakje.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

10 opmerkingen

 1. Wat een mooie lakjes =)
  Die lichtroze is mijn favoriet!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die peach kleur vind ik echt ontzettend mooi. Ik heb vorig jaar voor het eerst de gel manicure van Sally Hansen geprobeerd en ik ben ook super enthousiast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Little Peony vind ik erg mooi, leuk voor in de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vooral Sweet Tea vind ik een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die peach kleur vind ik ook de mooiste, echt een supergave kleur voor de lente en zomer. Prachtige foto's ook!

  Liefs Sabine ♥

  BeantwoordenVerwijderen