Sudio Sweden Hoofdtelefoon + Kortingscode

Oordopjes; ik gebruik ze op dagelijkse basis en ik ben absoluut niet de enige. Jarenlang heb ik de oordopjes van Apple gebruikt (met heel veel plezier), tot ik werd benaderd door Sudio. Een Zweeds bedrijf wat zich momenteel ook op de Nederlandse markt richt. Ik koos een paar oordopjes uit in mijn favoriete kleurencombinatie en ik laat ze jullie natuurlijk érg graag zien!
Van mijn Apple oordopjes ben ik absoluut fan als het gaat om hoe ze in mijn oren zitten. Mijn oren zijn vrij klein en vele oordopjes vallen er snel uit; bij Apple was dat tot kort voorheen het enige merk waarbij dat niet het geval was. Als het echter gaat om de uitstraling vind ik deze dopjes er niet bijzonder goed uitzien. Ze zijn wit, standaard en niet erg opvallend. Prima, al vind ik het altijd mooi als een product een klein beetje extra heeft.

En dat is nu precies wat ik zo leuk vind aan deze hoofdtelefoon van Sudio. Ze zijn niet alleen heel erg prettig in gebruik -daar vertel ik zo meer over-, maar zijn ook nog eens ontzettend mooi. Ik koos zelf voor de  Rose Gold White oordopjes, waarvan de naam het eigenlijk al zegt. Het is een combinatie van wit met roségoud en die combinatie vind ik altijd weer even prachtig. Eindelijk oordopjes die Instagram waardig zijn!
Naast dat deze oordopjes onwijs mooi zijn zitten er ook nog meer voordelen aan. Bij je oordopjes krijg je nog eens vier keer een extra paar oordopjes. Deze zijn allemaal in verschillende maten waardoor er zelfs een formaat bij zit wat voor mij perfect is. Ik vind persoonlijk de één na kleinste en de kleinste het meest prettig. Deze blijven goed in mijn oren zitten, ook als ik er intensiever mee beweeg.
En dan nog wel het belangrijkste; het geluid. Ik vond het geluid van mijn Apple oordopjes altijd al erg goed, maar in vergelijking met de hoofdtelefoon van Sudio is het een heel stuk minder. Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik niet had verwacht dat ze nou daadwerkelijk zoveel beter zouden zijn, maar niets is minder waar. Ik ben heel erg enthousiast verrast!

En aangezien ik zo enthousiast ben, mag ik ook nog eens een leuke kortingscode met jullie delen. Met de code 'elegantic15' krijg je maarliefst 15% korting op je bestelling. Wat mij betreft een perfecte kans om de oordopjes (of koptelefoons) eens uit te proberen!

Sudio Sweden Vasa Rose Gold White €70.00
'' Heb jij de oordopjes van Sudio al eens geprobeerd?

12 opmerkingen

 1. Ik vond de oortjes van Apple ook altijd al goed, maar nu maak je me wel erg benieuwd naar deze! Ze zien er in ieder geval prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze ook, en ik vind ze echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze er echt super mooi uit zien, maar ze zijn wel vrij prijzig. Ik vind hun koptelefoons wel supergaaf, daar heb ik het wel voor over haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie oordopjes zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze er supermooi uitzien, net als je mooie foto's weer <3

  Liefs Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ze ook! Ik vind ze heel er fijn, en ook nog eens mooi eruit zien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah ze zijn echt zo mooi! Maar wel echt veel te duur voor mij met mijn studenten budget helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooi deze, en zie ik daar nou een Bath & Bodyworks kaars? Daar ben ik ook dol op haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oooeh echt stylish!
  echt mooie oortjes deze

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen