The Body Shop Almond Milk & Honey

De geur van honing en melk is een geur waar ik al van kinds af aan dol op ben. Het is subtiel, maar toch aanwezig en verzorgd. Het geeft mij een heel fris gevoel en ik was dan ook ontzettend blij toen ik het persbericht van The Body Shop opende; een Almond Milk & Honey lijn. Fantastisch, maar nóg blijer was ik toen ik zag dat deze lijn geschikt is voor de gevoelige huid. Met name de huid op mijn benen is de afgelopen jaren steeds gevoeliger geworden. Body butters die ik voorheen gebruikte gebruik ik nu nóóit meer en veel vervangers heb ik nog niet gevonden. Tijd om de producten uit deze nieuwe lijn te proberen!

Wat betreft nagel- en handverzorging ben ik heel erg lang fan geweest van de amandellijn van The Body Shop. Ik gebruikte hier dagelijks de nagelolie voor, net als de handcrème. Een hele fijne geur én hele fijne producten, al zou ik de geur voor mijn hele lichaam daar in tegen niet snel gebruiken.

Almond Milk ruikt veel subtieler, en in combinatie met honing is die geur nog prettiger. Het is een hele fijne, zachte combinatie die velen -naar mijn mening- zullen waarderen. Hij is niet overheersend, maar toch aanwezig. Heel erg clean.Datzelfde geld ook voor de verpakkingen van deze lijn; ze zien er heel erg clean uit en stemmen goed af bij de geur en werking van de producten.

Wat betreft die werking; ik ben zó blij met deze lijn. Het kan bijzonder vervelend zijn als je huid opeens door bijna elke bodylotion geïrriteerd raakt, en hoewel ik niet verwacht had dat deze het zoveel beter zou doen was dat absoluut het geval. Mijn huid voelt zacht én verzorgd aan na gebruik.

Doordat het een vrij dunne substantie is trekt deze bodylotion ook snel in; iets wat ik persoonlijk altijd erg fijn vind. Nadat de bodylotion is ingetrokken komt de geur nog beter tot zijn recht en laat hij mijn huid verzorgd achter.
Ook mijn handen zijn regelmatig droog, wat natuurlijk simpel op te lossen is. Wat betreft mijn handen is mijn huid -gelukkig- een stukje makkelijker, waardoor de meeste handcrèmes goed te doen zijn.

Deze handcrème is voor mij daardoor niet zo bijzonder als de bodylotion, al is hij wel gewoon ontzettend fijn. Ook deze trekt snel in en zorgt ervoor dat mijn handen zacht en gevoed aanvoelen. Een aangenaam gevoel én ze ruiken na gebruik ook nog eens lekker.

Het handige aan de handcrèmes van The Body Shop vind ik de fijne formaatjes. Deze bevat bijvoorbeeld 30 ML, waardoor ik hem heel snel in mijn tas stop als ik ergens naartoe ga. Zo'n kleine tube is tenslotte ideaal om met je mee te nemen.

Ik ben enthousiast en zeker van plan om meer producten uit deze lijn te gaan proberen! Mocht jij ook last hebben van een gevoelige huid kan ik je zeker aanraden om de lijn te proberen. Voor mij is het een hele uitkomst.

The Body Shop Almond Milk & Honey Bodylotion - €10.00
The Body Shop Almond Milk & Honey - €5.50
'' Heb jij al iets uit deze lijn geprobeerd?

12 opmerkingen

 1. Ik houd zelf ook altijd van honing en melk geuren, deze lijn lijkt me echt superfijn. Ik heb zelf geen hele gevoelige huid maar het is nooit verkeerd als een lijn daar voor is bedoeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je houd van honing- en melkgeuren is dit absoluut een aanrader! :)

   Verwijderen
 2. Dit is echt een van mijn favoriete lijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lijkt mij wel erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh dit klinkt echt super goed eigenlijk
  de geur lijkt mij ook wel wat

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 5. The body shop heeft altijd zulke lekkere geuren. Ik houd zelf meer van zoete geuren maar wat me wel aanspreekt is dat hij voor de gevoelige huid geschikt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het er alleen al mooi uit zien, hele toffe lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik houuu van de geur van honing. Deze collectie is voor mij haast onweerstaanbaar, maar ik hou me sterk! Eerst wat opmaken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zóo lekker! Maar oudere items opmaken is ook altijd goed. Gelukkig heb ik niet meer zo'n grote voorraad sinds ik veel selectiever moet zijn. Maakt me nog gelukkiger als ik eens iets vind wat weer geschikt is voor de gevoelige huid haha :)

   Verwijderen
 8. De geur vond ik zelf wat minder, maar wel super fijn dat het voor de gevoelige huid is want die heb ik zelf ook haha. Ik houd alleen meer van zoete geurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen