Andrélon Biotin Strength

Mijn haar ziet er altijd vrij vol uit, maar van nature heb ik eigenlijk heel erg dun en -helaas- vrij breekbaar haar. Het is heel gevoelig en daardoor kan het soms lastig zijn een geschikte shampoo te vinden. Mijn haar went namelijk heel snel aan een product en als dat zo is heb ik vaak het gevoel dat het niet meer die optimale werking heeft. Ik gebruik daarom regelmatig een nieuwe lijn qua producten, en Andrélon kwam precies op tijd weer met een nieuwe lijn. De shampoo die ik aan het gebruiken was -was bijna op en natuurlijk werd ik erg nieuwsgierig door hun nieuwste uitbreiding; de Biotin Strength lijn.

De vormgeving van de producten van de reguliere lijnen van Andrélon is vrij basic. De paarse verpakking kennen we -bijna- allemaal en het enigste verschil tussen de lijnen zijn de kleine afbeeldingen. Zo zijn de lijnen toch goed uit elkaar te houden.

De Biotin Strength lijn is de nieuwste lijn van Andrélon, bedoeld om breekbaar haar te versterken. Doormiddel van de vitamine boost biotine (ook wel vitamine B7/B8), wat een hele belangrijke vitamine is voor het lichaam. Deze staat met name bekend om de versterkende werking van haar, huid en nagels.

Klinkt héél erg goed, maar werkt het ook daadwerkelijk zo fijn? Ik ben nu zo ongeveer halverwege de fles shampoo en conditioner en merk zeker dat mijn haar een stuk voller lijkt als ik de producten heb gebruikt. Het voelt niet helemaal zo zacht als ik gewend ben, maar ik heb wel het gevoel dat het iets minder fragiel lijkt. Dun is het daar in tegen nog steeds en ik heb niet zozeer het idee dat mijn haar minder snel breekt. Dit gebeurt namelijk nog steeds.
Het masker daar in tegen is echt een nieuwe favoriet van mij geworden. Ook dit masker hoort het breekbare haar te versterken, maar waar ik vooral zo tevreden over ben is hoe mijn haar er na het masker uitziet. Het voelt écht heel erg zacht -in tegenstelling tot de shampoo en conditioner- en het zorgt er voor dat mijn haar er een stukje volumieuzer uit ziet. Daarnaast ruikt hij (net als de rest van de lijn) heel erg lekker. Zoet en verzorgd. Ik vind het heerlijk om deze ééns in de week te gebruiken, wat mij betreft echt een topper.
En tot slot zit er ook een versterkende crème in deze nieuwe lijn. Dit is een product waar ik al jaren tevreden over ben; ik breng het graag aan in de puntjes van mijn haar om het iets minder pluizig en een stukje gezonder te laten lijken. En daar werkt het heel erg fijn voor. Ook deze werkt prima, een mooie afwisseling voor de 'Perfecte krul' variant die ik normaal gesproken gebruik.

Het is absoluut een fijne lijn, dat kan ik zeker zeggen. Mijn favoriet (en een grote verrassing) was het masker, waar ik niet van had verwacht dat ik hem zo fijn zou vinden. Dat is wat mij betreft toch wel de grootste aanrader!

Biotin Strength Shampoo - €4.59
Biotin Strength Conditioner - €4.59
Biotin Strength Masker - €4.99
Biotin Strength Versterkende crème - €4.59

'' Heb jij al iets uit deze lijn geprobeerd?

11 opmerkingen

 1. Ik gebruik zelf al jaren Care and Repair van Andrelon en dat vind ik zo'n fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt mij wel een hele fijne lijn, een beetje volume kan nooit kwaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben erg benieuwd naar het haarmasker! Heb een nieuwe nodig dus denk dat ik deze wel wil proberen :) Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Biotin Strength lijkt me een fijne lijn. Zelf ben ik ook groot fan van die cremes van Andrelon haha. Super fijn idd voor pluizig haar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook dol op haha! Heel fijn én heel budget proof :)

   Verwijderen
 5. Ik ben groot fan van Andrélon al jarenlang eigenlijk. Deze lijn lijkt me ook weer top

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben erg benieuwd naar deze producten. Ik moet altijd wel zorgen dat ik het twee keer goed uitwas omdat er veel silicone in zit..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne producten, zo te horen! Vooral het masker heeft m'n aandacht getrokken. M'n haar kan zeker wat volume gebruiken, dus ik ga deze producten eens een kans geven zodra m'n huidige shampoo op is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het masker was voor mij ook de grote verrassing. Echt een topper :)

   Verwijderen