Artdeco Ombre Lipstick Violet Vibes

Nieuwe producten uitpakken is altijd weer een feestje, maar Artdeco maakte het dit keer wel héél erg leuk. Het merk komt namelijk met vier Ombre lipsticks in prachtige kleurencombinaties. Deze lipsticks bestaan allemaal uit drie kleuren, die voor een heel natuurlijk ombre effect zouden moeten zorgen. Sounds good, right? Ik ontving (naar mijn mening) de meest mooie kleur; Violet Vibes. Net zo nieuwsgierig als ik? Lees dan snel verder.

Als lipstickliefhebber sta ik altijd open voor alle kleurtjes. Ik ben dol op neutrale bruin- en rozetinten, maar als ik dat niet pak draag ik heel erg graag paarstinten. Geen lichte, maar felle kleuren. Zo ben ik dol op MACs Heroine, want wat een prachtige kleur is dat. Dat ik de paarse kleur van deze nieuwe lipsticks heb ontvangen was voor mij dan ook een aangename verrassing.
Voordat je het product aanbrengt ziet het er enigzins vreemd uit. Ik ben het niet gewend dat mijn lipstick uit drie individuele kleuren bestaat, wat een bijzonder effect zou moeten opleveren. In de huls ziet het er in ieder geval al erg spectaculair uit!
Tijd voor swatches op mijn arm. Op de bovenste swatch bracht ik de lipstick vanuit de punt naar beneden aan, waardoor je een vrij egale kleur krijgt. Op de swatch daardonder bracht ik hem aan van links naar rechts en op deze manier zie je inderdaad de drie verschillende kleurtjes. Hier heb ik verder nog niet geblend.
Dat ziet er veelbelovend uit! Ik was gelijk onwijs nieuwsgierig hoe het resultaat op mijn lippen zou zijn, en hoewel het niet helemaal is wat ik verwachtte vind ik het persoonlijk érg geslaagd.

Ik verwachtte meer een ombre effect, maar als je meermaals over je lippen heen gaat blenden de kleuren inderdaad erg met elkaar. Je ziet duidelijk nog een strakkere, donkere rand aan de onderkant en een lichtere kleur paars op mijn bovenste rand. Dat is dan ook gelijk het enige nadeel wat ik aan deze lipstick heb gevonden;

Als je hem op je onderste lip aanbrengt is er niets aan de hand. De lichtste kleur zit aan de binnenkant, de donkerste kleur zit aan de buitenkant. Op de bovenkant is dat alleen precies andersom, want als de donkerste kleur hier onder zit begin je vervolgens bij de onderlip weer opnieuw.

Het is even iets waar je handigheid in moet krijgen, maar al met al is het resultaat voor mij zeker geen teleurstelling. Ik vind het echt een prachtige kleur, en het fijne is dat hij verder heel erg soepel aanbrengt. De lipstick is onwijs creamy en voelt heel erg fijn aan. Een keer weer wat anders dan een matte lipstick; zeker in de zomer ben ik dol op een beetje glans. Ik werk hem na het eten even bij, maar verder blijft hij prima zitten.

Hoewel het niet helemaal het effect was wat ik had verwacht ben ik persoonlijk heel erg tevreden over deze lipstick. Ik ben onwijs benieuwd hoe de andere kleurtjes er uit zien en ik kan je zeker aanraden eens een kijkje te nemen bij deze nieuwe formule.

Artdeco Ombre Lipstick - €14.95
'' Wat vind jij van deze lipstick kleur?

16 opmerkingen

 1. Wow! Wat een bijzondere lipstick. Heel erg leuk om in je collectie te hebben, en helemaal voor die prijs. Meestal hebben van deze speciale lipsticks een flink prijskaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een fijne, betaalbare lipstick. Ook wel eens leuk! :)

   Verwijderen
 2. Hij is echt prachtig, staat mooi bij je haarkleur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het kleurtje in ieder geval ECHT supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n kleurtje heb ik nog nooit gedragen, maar ik vind het eigenlijk wel heel tof! Ik ben niet zo'n fan van ombre, dus ik vind het niet zo erg dat het niet heel duidelijk te zien is :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er zelf echt dol op, keertje wat anders! :)

   Verwijderen
 5. De kleur zou ik nooit dragen, maar ik vind het er wel super mooi uitzien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een uniek product. Het is inderdaad wel een lipstick met een handleiding, hij lijkt me best lastig aan te brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh deze is echt speciaal
  het resultaat vind ik wel wat!

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave lipstick, ik vind de kleur heel erg gaaf. Ik ben ook inderdaad benieuwd naar de andere kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een bijzonder effect, al had ik het wel iets meer verwacht. De kleur vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat zulke lipsticks vaak niet goed werken. Ik vind het wel heel tof dat Artdeco voor 3 kleurtjes in een koos.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow wat een gaaf product is dit zeg! En mooi effect, ook al moet je even oefenen. De kleur sowieso is al erg tof! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat is hij mooi! Echt super gaaf <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Persoonlijk ben ik niet zo'n fan van ombrelipsticks, dus vind ik het geen ramp dat de kleuren niet zo duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn. Wat een knalkleur, zeg!

  BeantwoordenVerwijderen