Jeffree Star x Manny MUA Liquid Lipstick Daddy

Jeffree Star Cosmetics ontdekte ik vorig jaar, en sindsdien groeit mijn collectie langzaam met prachtige producten. Ik heb nog steeds een heleboel producten op het oog die ik nog graag aan mijn collectie zou toevoegen, al heb ik al twee producten van mijn wishlist af kunnen strepen. Sinds de eerste videos over de Jeffree Star x Manny MUA collab verschenen had ik mijn ogen gezet op zowel de highlighter als de liquid lipstick in de kleur Daddy. Beide producten wist ik gelukkig te bestellen, en vandaag laat ik jullie de prachtige liquid lipstick zien.

Het was lang geleden dat ik mijn wekker had gezet voor een Limited Edition make-up collectie, al was ik maar wat blij dat ik het dit keer weer had gedaan. De collectie was al snel uitverkocht, en hoewel het op sommige sites nog is aangevuld weet ik niet voor hoelang de items nog te bestellen zullen zijn.

Ik liet mijn oog in eerste instantie vallen op de liquid lipstick in Daddy; een perfecte bruine tint. Een kleur die ik iedere dag zou dragen en hoewel ik al een aantal bruintinten in mijn collectie heb kon ik hem niet weerstaan. Hij is wat lichter als de meeste bruintinten die ik heb en daardoor juist zo mooi.
En niet alleen de kleur is mooi; ook de vormgeving van deze collectie vind ik prachtig. Van Jeffree Star Cosmetics zijn we natuurlijk de felroze verpakkingen gewend; deze zwarte zijn een stukje rustiger. Het logo van Jeffree Star in combinatie met dat van Manny MUA (de holografische crescent moon) maken de vormgeving helemaal af. Ik ben fan! 

Natuurlijk had ik al genoeg swatches gezien, het is toch weer afwachten hoe een kleur er bij jezelf uitziet. Op mijn arm zag hij er in ieder geval al gelijk heel veelbelovend uit, hoewel de swatch hierboven niet helemaal verliep zoals ik gepland had. I tried...

Dat maakt de kleur niet minder mooi, want die is simpelweg prachtig. Hij brengt zoals alle liquid lipsticks van Jeffree Star heel eenvoudig aan. De kleur dekt volledig en ik kan er niet veel meer over zeggen dan dat ik hem prachtig vind!

Naast dat de pigmentatie fantastisch is en hij makkelijk aanbrengt, blijft hij ook nog eens heel erg lang zitten. Echt een topper, want zelfs na het avondeten is het niet meteen noodzakelijk om hem bij te werken.

Mijn review over de Eclipse highlighter komt ook deze week online, stay tuned! Deze is absoluut net zo mooi.

Jeffree Star x Manny MUA Liquid Lipstick Daddy - €19.40
'' Heb jij iets uit deze collectie besteld?

21 opmerkingen

 1. Wat heb je dat mooi gedaan met die swatch! Heel origineel :) Ik vind de kleur heel erg mooi, heb geen idee of zoiets mij staat, ik draag meestal alleen maar roze en nude kleurtjes haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Geen perfecte uitvoering, maar het gaat om het idee haha. Ik droeg voorheen ook vaak alleen roze en nude, maar tegenwoordig voornamelijk bruin. Zo'n mooie kleur. Kan het je zeker aanraden eens te proberen :)

   Verwijderen
 2. Ik heb ook Daddy besteld , hij is echt prachtig =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauuuww, deze kleur staat je echt prachtig. Supergave swatch ook. Doe ik je niet na haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur, wel apart! Ik ken dit merk eerlijk gezegd nog niet zo lang, maar ben er wel ontzettend benieuwd naar! Klinkt als een hele fijne liquid lipstick :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan je absoluut aanraden eens iets van Jeffree Star te proberen, ik vind de producten erg fijn. Met name de liquid lipsticks! :)

   Verwijderen
 5. Ik vind je swatch best gelukt, hoor! Staat je goed! Ik heb I'm Shook besteld, kan niet wachten tot hij arriveert!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem supermooi, net als je swatch. Ik vind Jeffree Star ook heel fijn qua liquid lipsticks. Mijn favoriet op dit moment is Designer Blood uit de kerstcollectie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Designer Blood is ook fantastisch, ook één van mijn favorieten :)

   Verwijderen
 7. Wat een geweldige swatch, super origineel! Ik vind het een erg mooie kleur, ik heb zelf 'Prom Night' besteld en ik wacht ongeduldig op mijn bestelling. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wat ken ik dat goed! Ik ben ook zo ongeduldig als het gaat om mijn bestellingen.

   Verwijderen
 8. Wat een mooi intens pigment. De kleur ziet er overigs erg mooi uit op je lippen :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zou zoiets niet dragen, maar vind het wel een gave kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 10. echt een tof kleurtje eigenlijk
  ik ben wel voor zo'n specialere tint

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi kleurtje, en die swatch is tof gedaan! Staat je goed (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw ik vind het echt zo een gave kleur. Op de lippen nog mooier dan in de verpakking! Die swatch is trouwens echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De lipstick swatch is wel heel goed en origineel gelukt! Ik ben heel nieuwsgierig naar de producten van Jeffrey Star.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk gedaan die swatch, dacht eerst dat het plak tattoo was! Goed gelukt!
  De kleur is erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen