Make-up Studio Safari Glow Spring/Summer 2017

Eén van de leuke dingen aan de lente- en zomermaanden zijn de vele make-upcollecties die dan worden uitgebracht. Ik weet niet of het aan mij ligt of dat het echt zo is; voor mijn gevoel word er veel meer gelanceerd. Zo ontving ik een prachtig pakketje met twee producten uit de zomercollectie van Make-Up Studio; Safari Glow.

Het eerste product is gelijk een knaller; het oogschaduw duo. Dit duo bevat geen subtiele, maar hele opvallende kleuren. Een koraalroze tint én een hele bijzondere oranje kleur. Ik krijg het gevoel van een zonsondergang in een fijn, warm land bij het zien van dit product.
Twee héle felle tinten, en hoewel ik de koraaltint er niet heel snel bij zou pakken vind ik de andere tint écht prachtig. Ik ben een hele grote liefhebber van oranje kleuren, bij mijn huid- en haarkleur vind ik dit altijd prachtig staan. Make-Up Studio beschrijft het zelf als een mangokleur met gouden glans, en daar kan ik mij helemaal bij aansluiten.

De kleurtjes uit dit palette zijn ook zeker goed gepigmenteerd. De mangokleur bereng ik het liefste nat aan, dan komen de shimmers namelijk nog net iets beter naar boven. Hierdoor krijg je wat meer dat foil-effect waar ik de laatste tijd echt dol op ben.

De koraalkleur is iets doffer en dat is ook de reden waarom ik hem er niet snel bij zou pakken. Mijn ogen zijn vaak wat droger en worden sneller rood; met zo'n matte rode kleur word het bij mij dan extra benadrukt. Ik had hier graag wat meer shimmer in gezien, nu vind ik hem wat minder.
Ik ontving ook nog de lipgloss uit deze collectie, en hoewel ik stiekem hoopte op een liquid lipstick ben ik als nog erg enthousiast.

De afgelopen jaren heb ik amper ligploss gedragen. Ik heb genoeg lipglosses getest voor mijn blog en deze een paar uur opgehad; als ik mag kiezen tussen lipstick en lipgloss heb ik mijn keuze gemaakt.
Maar ondanks dat ben ik eigenlijk heel enthousiast over deze lipgloss. De naam is Truly Nude en dat komt hij ook helemaal na. Het is een hele neutrale kleur, en doordat hij niet pikt voelt het bijna aan als een lipbalsem. Je brengt hem eenvoudig aan en hoewel het geen full coverage geeft vind ik het resultaat mooi!

Een fijn product voor een dagje waar ik normaal naar een balsem zou grijpen in plaats van een lipstick. Ik denk dat ik deze lipgloss er als één van de weinige glosses nog wel een aantal keer bij zou pakken.

Enthousiast ben ik zeker, en mocht je nieuwsgierig zijn; de Safari Glow collectie bevat ook nog een prachtige highlighter én blush. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Make-up Studio Eyeshadow Duo - €15.90
Make-up Studio Lipgloss - €15.90

'' Wat vind jij van deze collectie?

16 opmerkingen

 1. Ik vind de lipgloss erg mooi, dit soort kleurtjes draag ik zelf ook heel graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die oogschaduws zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi de oranje kleur oogschaudw. Ik draag ook veel oranje en bruintinten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oranje- en bruintinten doen het altijd goed, prachtige kleuren. :)

   Verwijderen
 4. De lipgloss staat je goed! Ik zou zelf toch eerder voor een lipstick kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie producten =)
  Persoonlijk zijn dit niet mijn kleuren.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waauw, ik ben nooit zo van lipglosses maar deze is echt super pretty. Ook dat pigment van die oogschaduws! Top collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat had ik nou ook precies. Ik draag nagenoeg geen lipglosses, maar deze; gorgeous.

   Verwijderen
 7. Vind dat oogschaduw duo best wel mooi! Toffe kleuren :D de lipgloss staat ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Natascha Veld11-04-2017 19:18

  Ik vind die oranje/mango kleur supermooi. Wauw ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh wauw het pigment van die oogschaduw
  echt mooi zeg, ik ben wel onder de indruk

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, die oranje oogschaduw is zo mooi! Heel benieuwd naar dat foil effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit iets van Make up Studio geprobeerd, maar mijn eerste indruk ik best goed. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut een aanrader om te proberen, ze hebben zoveel mooie producten! :)

   Verwijderen