On my beauty wishlist 15

Alweer drie maanden geleden schreef ik voor het laatst een beauty wishlist; een wishlist waar voor één van de eerste keren nog steeds niets vanaf is gestreept. Ik heb bijzonder weinig make-upproducten aangeschaft, maar nu we richting de lente en zomer gaan heb ik heel erg veel zin om weer wat nieuwe producten uit te proberen. Ik deel vandaag zes producten die op mijn wishlist staan en ik ben heel erg benieuwd welke items jij nog graag zou willen toevoegen aan je collectie!

Too Faced Natural Love Eyeshadow palette: ik begin met dit fantastische oogschaduw palette van Too Faced, want hoewel ik denk dat ik dit niet eens hoef toe te lichten doe ik het toch nog even. Dit palette heeft niet alleen een hele prinsesserige uitstraling; de binnenkant is niets minder. Het palette bevat maarliefst dertig oogschaduws, van licht naar donker. Allemaal hele fijne en neutrale kleuren; een palette naar mijn hart. - $59.00

Eloise Beauty Tear Drop Brush: dit soort grote ''stoffer'' kwasten zie je de laatste tijd steeds vaker en deze van Eloise Beauty vind ik prachtig. Het lijkt mij ideaal voor het aanbrengen van losse poeder, daar is zo'n grote kwast wat mij betreft perfect voor. Het enige nadeel is de prijs, want voor een poederkwast vind ik het een aardig bedrag. - €48.00

Ofra x Manny MUA Liquid Lipsticks: naar de liquid lipsticks van Ofra ben ik al een tijdje nieuwsgierig, en dan met name naar deze drie prachtkleuren. Ofra werkt regelmatig samen met Youtubers (momenteel ook met NikkieTutorials), maar ik ben verzot op deze drie kleurtjes in samenwerking met Manny MUA. Lekker neutraal én heel erg fijn geprijsd.- €13.20

Collistar Talasso Scrub: Collistar heeft hele fijne scrubs, ik gebruik momenteel hun gezichtscrub bijna dagelijks, en omdat ik een gevoelige huid heb ben ik hier soms best moeilijk mee. Deze scrub is speciaal gericht op de gevoelige en droge huid, waardoor ik heel erg nieuwsgierig ben geworden. Ook deze is vrij prijzig, maar uit ervaring weet ik dat ik regelmatig tevreden ben over Collistar - €49.99

Natuurlijk ben ik naar nog veel meer producten nieuwsgierig, maar deze zes staan er al weer een tijdje op en wil ik maar al te graag toevoegen aan mijn collectie.

'' Welk item staat er bovenaan jouw wishlist?

13 opmerkingen

 1. Ohh, dat Too Faced palette! De verpakking alleen al! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat too faced oogschaduwpalette ziet er echt mooi uit!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat palette is echt schitterend, prachtige kleuren zeg.. mooie lijst heb je gemaakt! nu nog scoren haha ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, het palette van Too Faced!!! Deze moet ook op mijn wishlist. Zo mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie items ! Prachtige palette is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben heel benieuwd hoe die kwast is, ziet er gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wooow, die kwast is net zo mooi als dat 'ie duur is xD Het Too Faced palette is ook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat palette van Too Faced is zo ongelofelijk mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf is dat palette van Too Faced zeg! :)
  Op mijn wishlist staat de Zoom Fast Black Lash Mascara van MAC.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat oogschaduwpalette, waauw. Hele mooie tinten. Die scrub is wel echt mega duur. Zou ik zelf er denk nooit aan uitgeven, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw dat palette lijkt me zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijke wishlist, vooral dat Too faced palette. Oh lord, die zou ik ook wel willen ♥

  BeantwoordenVerwijderen