Rimmel - The Only One Lipsticks

Rimmel... Wat is het lang geleden dat ik voor het laatst een product van dit merk heb geprobeerd. Lang geleden, tot er een pakje met de drie nieuwste 'The Only One' lipsticks binnen kwam. Drie lipsticks in hele neutrale, maar mooie kleurtjes. Kleurtjes die mij absoluut aanspreken en natuurlijk deel ik deze kleurtjes ook graag met jullie! Nieuwsgierig naar deze nieuwe lipsticks? Lees dan snel verder.

De 'The only 1' lipsticks zijn niet helemaal nieuw bij Rimmel. Het merk had al een aantal kleuren uitgebracht onder deze naam, maar een beetje aanvulling kan natuurlijk nooit kwaad. 

The Only 1 lipsticks zijn niet alleen bedoeld om je lippen van een mooi kleurtje te voorzien; ze zijn ook bedoeld als comfortlipsticks. Je voelt niet zo dat ze aanwezig zijn, het enige wat je eigenlijk voelt is hydratatie; iets waar ik in de zomer heel erg fan van ben.
Als een lipstick de stempel 'hydraterend' krijgt, ben ik niet voor de volle honderd procent enthousiast. Don't get me wrong; ik ben dol op lipsticks die mijn lippen zacht laten aanvoelen, het is alleen vaak ook zo dat een lipstick dan minder lang blijft zitten. Bijwerken is iets wat ik liever niet vaker dan ééns per dag doe (anders krijg je zo'n laagjes gevoel en dat is bij mijeen echte no-go, dus het is even tricky hoe zo'n lipstick dan uitpakt.
Ik ben heel blij dat ik kan zeggen dat deze lipsticks helemaal zo slecht nog niet zijn qua bijwerken! Alle kleurtjes brengen heel erg eenvoudig aan en blijven gedurende de dag goed zitten. Je merkt dat de kleur wel iets vervaagt, maar hij trekt tegelijkertijd in mijn lippen waardoor de kleur toch goed zichtbaar blijft.

Score! Dat is fijn, want de kleurtjes zijn ook stuk voor stuk prachtig. Op bovenstaande foto zie je 210 Mauvement; nude met een duidelijke roze ondertoon.
Ook Pretty Penny is érg mooi. De drie kleurtjes lijken op elkaar, maar zijn toch allemaal net even anders. Wederom een nude tint, dit keer met een oranje ondertoon.
En hoewel het geen grote overwinnig is vind ik toch Ain't No Other het allermooiste van de drie. Bijna een gedeelde eerste plek met Mauvement, het zijn namelijk beide kleuren die ik graag draag. Bruintinten draag ik alleen het allerliefste, en aangezien deze een bruine ondertoon heeft kon het haast niet anders!

Het zijn stuk voor stuk prachtige kleurtjes, en hoewel ze allemaal wat van elkaar weg hebben zijn ze toch weer heel verschillend. Zeker voor de prijs vind ik het hele fijne kleurtjes!

Rimmel - The Only One Lipsticks - €11.99 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

10 opmerkingen

 1. Oeh, ik vind ze heel erg op elkaar lijken zeg. Maar wel een hele mooie finish.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren! Rimmel heeft fijne lip producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze lijken inderdaad veel op elkaar! Mooie lipsticks, deze kleuren draag ik ook het liefst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lipstick! Ik vind de huls ook heel sjiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op de foto's vind ik het lastig om veel verschil te zien, maar dat is in het echt waarschijnlijk wel wat duidelijker! De laatste vind ik het mooist denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke kleurtjes
  ik hou wel van neutrale en nude kleurtjes
  deze zijn echt ideaal

  liefs
  karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleurtjes zeg, de eerste vind ik het mooist

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw deze wil ik ook! Wat een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen