Trind Boho Vibes Collectie

Als het weer steeds vaker zonnig én lekker warm is heb ik weer zin in een fris kleurtje op mijn nagels. In de zomer komen er weer een heleboel nieuwe collecties uit, waarvan die van Trind; Boho Vibes! Een collectie met zes hele verschillende kleurtjes, welke ik vandaag allemaal aan jullie laat zien.

Trind gebruikt voor iedere collectie dezelfde flesjes, iets wat ik altijd erg leuk vind. Ik ben dol op merken met signature verpakkingen, en hoewel ik het niet erg vind als ze voor een Limited Edition iets aangepast worden vind ik het altijd mooi als ze toch bij elkaar passen.

Bij Trind is dat absoluut het geval. Het zijn hele eenvoudige, maar ook hele frisse flesjes. Ze zien er netjes en verzorgd uit, en het enige nadeel wat ik er altijd aan ondervind zijn de lange doppen. Hierdoor kan ik ze niet makkelijk opbergen in mijn lades (daar zijn ze te hoog voor). Geen drama natuurlijk, maar het is toch iets waar je altijd rekening mee moet houden. Wat dan weer wel een voordeel aan deze lange doppen zijn is het gemak; je hebt genoeg ruimte om het kwastje vast te houden en dat is uiteindelijk ook belangrijk!
De Boho Vibes collectie bestaat uit zes kleuren en ik begin natuurlijk van links naar rechts. Op bovenstaande foto heb ik van elke kleur twee laagjes aangebracht voor een volledige dekking.

Summer of Love; hoewel dit geen kleur is die ik er zelf snel bij zou pakken met mijn bleke huid, vind ik dit wel één van de mooiste kleuren. Summer of Love is een warme, gele kleur die perfect past bij een (zon)gebruinde huid. Hij dekt in twee laagjes perfect en geeft mij een heel zomers gevoel!

Sunset Ashram; dit is een hele simpele, maar chique kleur. Een goede kleur rood is nooit weggelegd, al moet ik wel zeggen dat ik van Trind al een aantal van dit soort roodtinten in mijn collectie heb die vrij veel op elkaar lijken. Mooi is hij echter absoluut!

Balearic Blue; dit vind ik wel weer een hele bijzondere kleur, en hoewel hij vrij donker is in vergelijking met de rest van de kleurtjes maakt hem dat zeker niet minder. Het doet mij een beetje denken aan de kleur van de zee tijdens een zonsondergang. Erg mooi!

Happy Hippie; ook dit is een vrij simpele kleur fuchsia, al vind ik hem wederom erg mooi. Een tint die je voor de zomer absoluut in je collectie moet hebben als je dol bent op de fellere tinten. Deze is ook erg mooi voor op de teennagels vind ik zelf.

Las Dallas; we zijn alweer bij de laatste twee kleuren, wat ook mijn favorieten zijn. Las Dallas is een kleur die ik dagelijks op mijn nagels zou dragen; een perfecte kleur lichtroze. Dit is perfect voor een gemanicuurde en verzorgde look, precies waar ik dol op ben.

Es Vedra; en tot slot -voor mij- de allermooiste kleur; Es Vedra. Dit is een prachtige mintgroene tint die mij weer terug doet denken aan de tijd dat we allemaal dol waren op Chanel's Jade. Deze is wat minder shimmery en net wat lichter, maar ook absoluut mooi. Hier ben ik heel enthousiast over!

Ik ben zeker tevreden over deze collectie, en hoewel ik zo mijn favorieten heb vind ik alle kleurtjes erg mooi. Ze brengen eenvoudig aan, drogen snel én blijven goed zitten!

Trind Boho Vibes Nagellak - €10.15 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

12 opmerkingen

 1. Wat een mooie nagellakjes =)
  Vooral die licht roze vind ik erg mooi.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleuren. De mintgroene is ook mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah heel mooi! Ze hebben de nagellakjes vernoemd naar Ibiza zie ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Las Dallas en Es Vedra vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die mintgroene kleur is echt prachtig. Inderdaad een keer wat anders haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kleuren zeg, de roze is ook echt summer proof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh ik vind al deze kleurtjes zo vrolijk!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen