Artdeco Paradise Island Spring/Summer Collectie 2017

Een paar weekjes geleden deelde ik al één product uit de nieuwste collectie van Artdeco; de Ombre lipstick. Een hele bijzondere maar mooie lipstick waar ik nog steeds heel erg enthousiast over ben. Het bleef alleen niet bij één lipstick, de collectie bestaat uit nog veel meer mooie producten. Ik ontving naast de lipstick ook twee prachtige bronzers die ik jullie vandaag laat zien.

Ik ontving allereerst de Glow Bronzer uit de nieuwste 'Pardise Island' collectie in de kleur Sunny Glow. Beginnend bij de verpakking word ik al gelijk enthousiast; de collecties van Artdeco spreken mij altijd met name in de zomer erg aan door de mooie vormgeving. Deze bronzer ziet er onwijs zomers, maar toch romantisch uit. Een beetje Bohemian vind ik!
Maar niet alleen de buitenkant is prachtig; de binnenkant is nog een stukje mooier. Echt een pareltje om te zien, en hoewel ik meteen kon zien dat de kern van de bloem een overspray is -too bad-, ziet hij er heerlijk zonnig uit.

Het printje zorgt bij mij in ieder geval voor een instant summer feeling, wie krijgt er met dit soort producten nu geen zin in de zomer?
Op bovenstaande foto zie je als onderste de swatch van de Glow Bronzer. Absoluut een mooie tint en nog mooier door de prachtige, gouden shimmers; voor mij is hij helaas een heel stuk te donker. Bij dit product is er sprake van een oranje ondertoon en dat is voor mij geen succes. Jammer, maar als je een wat warmere én donkerdere huidskleur hebt moet dit zeker een mooie bronzer voor je zijn.
Gelukkig is er nog een bronzer in deze collectie; de Bronzing Magnum Powder 2. Deze bronzer is dubbel zo groot als de vorige én in tegenstelling tot de Glow Bronzer matt. Een stukje minder zonnig wellicht, maar voor mijn huid véél geschikter. Op de swatch (de bovenste) kun je zien dat deze een heel stuk minder oranje is, en hoewel het een warme ondertoon is -is hij ook heel erg geschikt voor lichte huidskleuren.

Een heel fijn product voor mij, zeker als mijn huid in de zomer nét iets bruiner is zal ik deze er vaak bij gaan pakken. De bronzers van Artdeco zijn namelijk niet alleen mooi; ze zijn ook heel erg fijn in gebruik. 

Ik ben zeker enthousiast over de Spring/Summer collectie, en hoewel ik niet beide bronzers kan gebruiken ben ik des te enthousiaster over de variant die mij wel goed ligt. 

Artdeco Glow Bronzer - €24.95
Artdeco Bronzing Magnum Powder - €24.95

'' Welke van de twee bronzers is jouw favoriet?

12 opmerkingen

 1. Wauw, wat een prachtige bronzers en verpakkingen. Jammer dat het niet de goede kleuren voor je zijn, voor mij zijn deze ook te donker. In een lichtere kleur zou ik deze zeker willen proberen, wat een pareltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foto's zijn echt prachtig! Net als de bronzers, als die tweede voor jou licht genoeg is -is hij dat voor mij ook denk ik! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Práchtig zijn ze! Voor het uiterlijk alleen al zou ik ze kopen! ♥ Jammer dat de eerste voor jou te donker uitvalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is echt prachtig he! hele mooie bronzer.. wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat ze voor jou te donker zijn, maar ze zien er verder prachtig uit! Ook de verpakking is erg mooi! En ook een beetje jammer van de overspray!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw die bronzers zien er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige verpakking zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze allebei supermooi. Mijn huid is net wat donkerder, dus ik denk dat de glow bronzer super mooi zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh wauw de verpakking alleen al
  het zou haast zonde zijn deze te gebruiken haha

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat zien ze er goed uit zeg! Echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen