Cadeautips voor vrouwen

Een cadeautje vinden kan soms lastig zijn. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om een geschikt cadeautje te vinden, maar niet altijd is dit even eenvoudig. Als je iemand wat minder goed kent, bijvoorbeeld. Of als iemand simpelweg alles al heeft; ik deel vandaag een aantal leuke cadeautips met je die heel erg geschikt zijn voor vrouwen.
LUSH Cadeauset; ik denk dat dit een cadeau is waar je een hele grote groep vrouwen een plezier mee doet; verzorgingsproducten. Bij LUSH vind je altijd hele leuke cadeausets voor elk budget. Dit is een wat grotere set, maar je hebt ze ook kleiner en goedkoper.

Olivia Burton Oorbellen; dit is een wat prijziger cadeautje, al is het zeker nog betaalbaar. Een mooi paar sieraden vind ik altijd heel waardevol om te krijgen. Als je wat dichter bij iemand staat denk ik dat dit het geld zeker waard is; ik vind het in ieder geval altijd mooi om te geven en te krijgen. Je hebt er jarenlang plezier van!

WoodWick kaars; kaarsen van WoodWick verkopen wij alweer een hele tijd in onze winkel, en de geuren zijn zó lekker. Sinds kort hebben we ook de geur 'White tea & Jasmin' in het assortiment en wij zijn om. Dit is een hele frisse, lieve geur. Deze kaarsen zien er ook nog eens heel luxe uit en zijn goed betaalbaar. Een heel fijn cadeautje!

Cadeaukaart; een cadeaukaart is iets minder persoonlijk, en hoewel ik het niet zo leuk vind om te geven vind ik het niet heel vervelend om te krijgen. Vooral als je iemand iets minder goed kent is het heel erg makkelijk om een cadeaukaart te vinden. Je hebt ze van bijna iedere winkel wel en zo weet je zeker dat de ontvanger er iets leuks mee kan doen. Cadeaukaarten van Ici Paris XL en Fleurop zijn bijvoorbeeld altijd leuk; welke vrouw houd er nu niet van beauty en bloemen?

Sokken; dit mag misschien wat gekker klinken, maar sokken doen het ook altijd goed. Niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen. Hele eenvoudige cadeautjes, maar toch altijd leuk. Bij Leg Avenue vind je heel veel van dit soor schattige sokjes; ik vind ze onwijs leuk. Een aanrader als je gewoon even een kleinigheidje wilt geven.

'' Wat geef jij vaak cadeau?

Dit artikel is in samenwerking met Primera.

9 opmerkingen

 1. Een cadeaubon is bij mij altijd goed :) Evenals Lush en Rituals ofzo haha, maar dan wel vegan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoor zeker bij die grote groep vrouwen die blij word van een LUSH Cadeauset ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WoodWick kaarsen wil ik zeker nog eens proberen, ze zijn zo mooi. Die zou ik graag cadeau krijgen. Zelf geef ik vaak iets van bloemen of een boek ofzo. Ligt er een beetje aan voor wie het is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een boek vind ik ook altijd leuk om te geven of ontvangen :)

   Verwijderen
 4. Lush is altijd goed =)
  Leuk artikel!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit soort artikelen vind ik altijd fijn haha, ik weet nooit wat ik moet halen. De kaars vind ik een hele leuke tip en de geur lijkt me ook erg lekker.

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een lush cadeauset zou ik wel erg leuk vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die sokjes, hoe cute! en lush .. altijd goed haha!

  BeantwoordenVerwijderen