De beste handzepen - Bath & Body Works

Ik ben dol op fijne producten voor huid, haar en lichaam. Douchegels, bodylotions et cetera, maar één product gebruik ik met name veel: handzeep. Ik heb een hekel aan vette vingers na het aanbrengen van crème of make-up en gebruik het daardoor meermaals per dag. Als het gaat om de soorten ben ik soms heel kieskeurig, al heb ik één ultieme favoriet; de handzepen van Bath & Body Works. Nieuwsgierig waarom ik ze zo fijn vind? Lees dan snel verder.

Ik gebruik de handzepen van Bath & Body Works nu ongeveer een jaar, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik geen fijnere handzepen ken. Wat ze zo speciaal maakt? De handzepen zijn niet in vaste vorm, maar naast dat ze vloeibaar zijn -zijn ze ook nog eens foaming. Als je het pompje indrukt komt er een schuimende substantie uit; vergelijkbaar met een haarmousse.

Doordat het een schuimende handzeep is voelt de substantie gelijk al heel zacht aan. Met een klein beetje water (niet te veel, dan wordt het schuim al snel heel dun), kun je het eenvoudig over je handen verdelen om het er daarna weer af te spoelen. Zoals je gewend bent van een handzeep; daar is niets bijzonders aan.

Wat wel bijzonder is, is hoe fijn deze handzepen zijn. De meeste zepen -vooral als ze in vaste vorm zijn- voelen heel droog aan, waarna mijn handen ook extreem droog aanvoelen. Deze handzepen voelen daar in tegen superzacht aan. Het geeft een heel verzorgd gevoel en het is niet eens nodig om een handcrème aan te brengen: iets wat ik bij de meeste andere zepen wel moet doen.
Het beste kan ik je aanraden de zepen eens zelf te proberen als je ze tegenkomt; ik vind ze allemaal namelijk fantastisch. Mijn favoriete geur is Bourbon street buttercream, al is deze van de kerstcollectie en daardoor niet meer beschikbaar; jammer, al brengt het merk regelmatig nieuwe geuren uit.

Mijn favoriet op dit moment is de Vanilla Coconut handzeep, een hele warme en toch zachte geur. Eigenlijk een aanrader voor iedereen, al moet je wel van het subtiele vleugje kokos houden.

Bath & Body Works Handzeep - €6.95 per stuk.
'' Wat is jouw favoriete handzeep?

9 opmerkingen

 1. Ik heb 1x een handzeep gebruikt van deze lijn en ik vond hem ook super lekker. Helaas vind ik hem wat te duur om elke keer te kopen al wil ik er zeker nog eens een proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn inderdaad wat prijziger, maar héél erg fijn! :)

   Verwijderen
 2. Klinkt als een perfecte zeep! Ik gebruik meestal gewoon wat je in de supermarkt kan kopen, maar dit klinkt veel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind ze zelf fantastisch, zeker in vergelijking met standaard zeepjes. Zeker het proberen waard!

   Verwijderen
 3. Ze lijken mij ook super fijn, jammer dat ze niet zo makkelijk te verkrijgen zijn haha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Liefde voor Bath & Body Works! Ik spendeer ook liever wat meer geld aan een handzeep die ik écht geweldig vind. Momenteel heb ik Marcel's Green Soap Sandalwood & Cardamom in de wc, Method-handzeep Granaatappel (een limiited edition O:-)) in de badkamer en Dr. Organic, ik geloof Tea Tree, in de keuken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jep, ik ben het he-le-maal met je eens. Ik heb nu 4 of 5 handzepen van B&BW en ben dól erop. Zelf vind ik Vanilla Buttercream helemaal geweldig, ahhh die geur. En dat foaming is ook ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf woon ik in Canada en kan ik ze makkelijk krijgen. Hier zijn ze vaak ook in de aanbieding (7 voor 30 dollar oid) maar ik pak ze eigenlijk nooit. Ik hou van aanbiedingen, maar ik heb echt niets aan zon voorraad handzeep

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waar kan ik deze produkten het beste bestellen ik woon in belgium

  BeantwoordenVerwijderen