Jeffree Star x Manny MUA Eclipse Skin Frost

Alweer even geleden schreef ik voor het eerst over de Jeffree Star x Manny MUA collaboratie. Een hele mooie collectie bestaande uit drie producten, waarvan ik er twee aanschafte. De liquid lipstick in kleur Daddy, maar ook de Skin Frost in de kleur Eclipse. Een prachtig ogende skin frost in dezelfde herkenbare verpakking als de liquid lipstick. Nieuwsgierig of hij net zo mooi is als dat hij lijkt? Lees dan snel verder.

De kenmerkende, zwarte verpakking met een holografisch logo is ook bij de skin frost duidelijk aanwezig. Hoewel het een hele andere kleur is dan dat we gewend zijn van de signature producten van Jeffree Star (knalroze) vind ik het een hele gave uitvoering.

En ik zei het al eens eerder in mijn review van de Princess Cut skin frost; de highlighters zijn huge. Niet alleen de verpakking, je krijgt daadwerkelijk heel veel product voor je geld. Super fijn, want we doen het liefst zo lang mogelijk met een product; niet waar?
Als je de skin frost opent ziet hij er nóg mooier uit dan met het gesloten doosje. Eclipse is voorzien van het logo van de collab (Jeffree's logo en het maantje van Manny), en hoewel dit bij veelvoudig gebruik langzaam zal vervagen is het voor nu een erg leuk detail. Ik ben er dol op, voor hoelang het dan ook mag duren.

Maar die kleur, guys! Ik vind deze highlighter fantastisch van kleur. Hij is licht en heeft toch een duidelijk roze ondertoon; perfect voor mijn -bijna- witte huidje. En niet alleen voor mijn huidskleur, want eigenlijk is dit een hele multifunctionele highlighter. Een kleur die ik persoonlijk bij elke huidskleur erg goed vind passen.
Pigment kun je absoluut verwachten bij deze skin frost, en hoewel ik hem wat meer 'frosty' vind dan mijn Princess Cut higlighter vind ik dat niet heel storend. Het kost mij iets meer moeite om hem mooi op te bouwen, waardoor ik iets meer product gebruik. Ik krijg een highlighter toch nooit op, dus ik vind het geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat je dit een tegenvaller kunt vinden. Je bent gewoon iets langer bezig.

Maar al met al hoor je mij zeker niet klagen. Ik ben onwijs enthousiast over deze samenwerking en het zorgt er bij mij alleen maar voor dat ik steeds enthousiaster word over Jeffree Star Cosmetics. Meer reviews zullen zéker nog volgen, want mijn collectie is nog lang niet compleet.

Jeffree Star x Manny MUA Eclipse Skin Frost - €31.00
'' Wat vind jij van deze kleur skin frost?

20 opmerkingen

 1. Wat een prachtige highlighter =)
  Ik twijfelde over deze maar bewaar mijn geld voor de zomercollectie.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De zomercollectie ziet er ook onwijs gaaf uit, ik ben héél erg benieuwd naar de kleuren! :)

   Verwijderen
 2. Ik vind hem heel erg mooi. Ik ben ook altijd wel even bezig met het opbouwen van de highlighter, en dat vind ik zeker geen minpunt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor mij maakt het ook weinig uit, ik draag meestal aardig wat laagjes voor een glowy look.

   Verwijderen
 3. Wauw, wat mooi zeg! Echt een prachtige kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem zelf ook en ik vind hem ook supermooi. Wel wat meer frosty zoals je zegt inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem heel erg mooi – die verpákking! ♡ – maar ik heb het toch meer voor de iets minder frosty highlighters.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw, ik ben echt verliefd op deze highlighter. Wat een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooierd!
  Ziet er super uit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's heb je gemaakt! De highlighter lijkt mij ook wel heel mooi, alleen dat die wat frosty is vind ik wel een klein minpuntje bij mijn huidstype.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik me voorstellen! Vooral als je een wat drogere huid hebt.

   Verwijderen
 9. Hij is zo mooi haha, I'm jealous ♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de kleur geweldig! Maar als ik een skin frost koop, zal ik eerst gaan voor ice cold en lavender snow!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ice cold wil ik ook nog graag! Lavender snow is voor mij net wat te koel ben ik bang. Maar er staan er nog zoveel op mijn wishlist haha.

   Verwijderen
 11. Wat een mooie glans zeg! Ik vind de verpakking ook erg gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, mooi zeg! Fijn voor in de zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi, maar best duur zeg! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige kleur! Ik zou hem ook wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen