Rimmel x Rita Ora - 60 Seconds Nagellak

Al meermaals werkte Rimmel London samen met Rita Ora, en dit seizoen is er weer een hele gave collectie uitgekomen. Een collectie van twaalf prachtige nagellakjes, verdeeld in vier categorieën; de power pastels, de bold brights, de hot chromes en Rita's grey. Ik ontving hier drie kleurtjes van en deel deze vandaag met jullie.

Hoewel het vier duidelijke categorieën zijn, kies ik toch voor twee kleurtjes uit de pastel lijn én Rita's Grey. Ik kan dan voor felle kleurtjes kiezen; ik weet van mijzelf dat ik dit niet ga dragen. Bij anderen vind ik het soms erg mooi, tegenwoordig ben ik echter zelf meer van de gepolijste look; subtiele maar toch verzorgde kleurtjes.

De eerste kleur die ik koos was Fit for a princess, want deze is -hoe kan het ook anders- roze. Roze is mijn absolute favoriet qua nagellakjes en deze kleur kon niet ontbreken. Het is een hele lichte kleur met een wat grijze ondertoon, héél lieflijk!
Als tweede koos ik voor My Grey, deze kleur is gelijk een heel stuk donkerder. Ondanks dat hij donker is -is hij niet heel duister en vond ik hem daardoor juist wel erg mooi. Hij is anders dan de grijze kleurtjes die ik in mijn collectie heb, een stuk helderder.
En tot slot koos ik voor een heel lichtblauw lakje; Too Cool. Deze kleur lijkt in het flesje nog een stuk donkerder dan dat hij op de nagels is. Het is echt een heel schattig, vrouwelijk kleurtje. Want ondanks dat ik normaal niet snel voor blauw zou gaan vind ik deze lichtblauwe kleur juist heel erg mooi.
Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de swatches. Alle drie de kleurtjes zagen er in de flesjes al erg mooi uit; eenmaal geswatcht vind ik ze nog een heel stuk mooier.

Ik heb op bovenstaande foto van elk kleurtje twee laagjes aangebracht en dat is eigenlijk voldoende. Fit for a princess zou nog een derde laagje kunnen gebruiken als je echt lange nagels hebt. Voor mijn nagels vind ik het niet nodig, ik vind hem er juist met twee laagjes heel gemanicuurd uitzien.

Mijn favorieten? Fit for a princess heeft een gedeelde plek met Too Cool. Ik vind beide kleurtjes heel erg mooi en het zijn zeker kleurtjes die ik dagelijks zou dragen.

De lakjes van Rimmel lakken heel eenvoudig, en hoewel ik ze al jaren gebruik ben ik er nog steeds enthousiast over. Ze dekken goed, blijven bij mij een paar daagjes mooi en zijn héél erg fijn geprijsd.

Rimmel x Rita Ora - 60 Seconds Nagellak  - €3.99 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

16 opmerkingen

 1. Wat een lieflijke kleurtjes! Too cool is denk ik ook wel mijn favoriet. Vind ze eigenlijk allemaal heel mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ik heb geen favoriet want ik vind ze allemaal ontzettend mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kleurtjes! Ik hou heel erg van pastelkleuren dus de rose en de blauwe zijn ook mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Too cool vind ik prachtig! Lekker fris voor de zomer. En lakjes van Rimmel zijn eigenlijk altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw echt een prachtige lakjes =)
  Alle drie echt mijn soort kleurtjes.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De roze en de blauwe vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kleurtjes! Ik vind die lichtgrijze gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sabine Molendam18-05-2017 11:05

  Ik kan niet kiezen! Ze zijn allemaal zo mooi haha. En heel goedkoop inderdaad, ik dacht dat Rimmel nagellak duurder was.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn mooi en ik ben een voorstander van pastel kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleurtjes, zou ze alle drie zo dragen! Haar eerdere lakjes zijn ook allemaal zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die grijze! ♥ Love it.

  Liefs Naomi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een super schattige lakjes. Die licht grijs/blauwige vind ik echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuke kleurtjes! vooral die roze

  liefs
  Karlien
  Polishedcats.com

  BeantwoordenVerwijderen