Case Company - City Marble iPhone Case

Ik ben nooit een type geweest dat tientallen telefoonhoesjes op voorraad heeft; ik heb altijd hetzelfde hoesje om mijn telefoon tot ik een keertje aan vervanging toe ben. Tot kort voorheen was dat een hoesje wat ik ooit via Ebay bestelde (Alice in Wonderland themed). Dit hoesje was al aardig aan vervanging toe, maar aangezien ik vrij kieskeurig ben met hoesjes had ik nog geen goede vervanger gevonden. Precies op tijd ontving ik een mailtje van Case Company en is mijn hoesje inmiddels vervangen door een veel mooier exemplaar!

Case Company heeft net een nieuw, tof concept gelanceerd; city marble. Een heel tof concept waardoor ik vrijwel gelijk enthousiast werd! Met citymarble type je eenvoudig je favoriete stad/dorp/land in en krijg je een stukje van de plattegrond van bijvoorbeeld die stad te zien. Ik koos voor London.

Naast dat je zelf kunt kiezen hoeveel plattegrond je op het hoesje wilt, kun je ook kiezen in welk kleurenthema je hem wilt. Ik koos voor zwart-wit omdat dit wat mij betreft de meeste rust uitstraalt en het beste samen gaat met elke outfit.

En tot slot kun je ook zelf de tekst aanpassen die op het witte balkje verschijnt. Ik heb het eenvoudig gelaten bij 'LONDON - United Kingdom' maar je kunt er ook een korte quote onderzetten van een paar woorden. Een quote die je doet herinneren aan een tripje naar deze plek bijvoorbeeld!
De reden waarom ik altijd kieskeurig ben met hoesjes, is omdat ik mijn telefoon goed beschermd wil hebben. Ik vind het zonde om bijvoorbeeld een telefoonscherm te moeten laten vervangen, en helaas zijn er tegenwoordig heel veel hoesjes te koop die meer voor de sier zijn dan dat ze je telefoon goed beschermen.

Bij Case Company kun je kiezen voor verschillende modelletjes, en ik koos voor een siliconen hoesje. Dit hoesje is echt perféct qua dikte; hij is namelijk niet zo dik dat je telefoon gelijk een stuk groter/zwaarder aanvoelt; hij heeft wel een kleine bumper waardoor je telefoon niet gelijk op je scherm valt -iets wat mij dagelijks gebeurd-.

Ik ben heel enthousiast over het concept City Marble, maar ook over de kwaliteit van de hoesjes. Als ik de volgende keer weer op zoek ben naar een hoesje weet ik in ieder geval waar ik naartoe moet! Naast de fijne kwaliteit zijn de hoesjes namelijk ook nog eens heel fijn geprijsd.

Case Company - City Marble iPhone Case - €19.95
'' Wat vind jij van dit nieuwe concept?

10 opmerkingen

 1. Wat een prachtig telefoon hoesje zeg=)
  Het is dat ik €20 voor een telefoon hoesje te duur vind anders had ik er 1 besteld.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je voor Londen hebt gekozen. Ik vind de case heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt gaaf, ik snap dat je enthousiast bent over dit concept!

  Liefs Teresa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze zien er zo mooi uit! En uhm, ik ben nog nooit in Londen geweest! *gaat zich schamen*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook nog maar twee keer geweest, maar er gaan zeker nog meerdere tripjes volgen! :)

   Verwijderen
 5. Hij is zo leuk, ik vind London ook een prachtige stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is hij gaaf zeg, en vooral de plattegrond van Londen vind ik tof! Nog 2 weken en dan zit ik er <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Natascha Veld11-06-2017 13:10

  London lijkt me een prachtige stad. Ik kan niet wachten om er ooit eens naar toe te gaan. Het hoesje vind ik ook super gaaf. Wat een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zie ze nu echt overal en vind de hoesjes ZO leuk! Wat een prachtige foto's heb je ook gemaakt zeg.

  BeantwoordenVerwijderen