Favorieten van dit moment

Ik test wekelijks heel veel nieuwe producten, en hoewel dat vroeger meer op het gebied van beauty is -is dit nu wat meer uitgebreid. Mijn voorkeur gaat de laatste tijd uit naar non-beauty gerelateerde items; kaarsen, interieuritems, eten etcetera. Natuurlijk ben ik nog steeds dol op het testen van nieuwe beauty goodies; ik heb inmiddels zoveel dat ik er bijna niet meer uitkom. Ik heb tegenwoordig duidelijke favorieten en daar komen er niet heel vaak weer wat bij, al heb ik de afgelopen maanden wel een aantal fijne producten verzameld. Niet alleen in de categorie beauty; ook hiernaast. Nieuwsgierig welke items dit allemaal zijn? Lees dan snel verder.

Bath & Bodyworks Fresh Linen Room Spray: ik ben dol op Bath & Bodyworks als het gaat om de kaarsen en handzepen, maar sinds kort heb ik ook een aantal andere items van dit merk geprobeerd. Zo gebruikte ik onder andere deze room spray in de geur linen; een hele fijne geur om je ruimte mee te verfrissen.

MAC Honeylove Lipstick; als je mijn blog al wat langer volgt kun je je vast wel herinneren dat er weken waren waarin er meerdere MAC lipstick reviews online kwamen. Ik kocht er destijds heel erg veel, nu een stukje minder. Ik zag deze echter een tijdje geleden al bij één van mijn favoriete Youtubers en besloot hem nu eindelijk aan te schaffen. Honeylove is echt een prachtige, neutrale kleur.

Ladurée chocolade; in de categorie food staan deze heerlijke chocolaatjes van Ladurée. Ik kreeg deze voor mijn verjaardag en brak ze nog niet zo lang geleden aan. Het is hele romige, smaakvolle chocolade. Daarnaast zijn ze té schattig verpakt, perfect wanneer er iemand langs komt om iets te drinken.

Yankee Candle Pink Sands kaars; kaarsen brand ik in de zomer relatief weinig; ik ben geen grote liefhebber van zoete geuren en brand deze een stuk minder graag. Ik heb wel een heleboel kaarsen op voorraad, en een nieuwe favoriet is de geur Pink Sands. Ik heb er meerdere items van, maar deze kleine kaars is de volgende die ik ga branden.

OPI - Be there in a Prosecco nagellak; nagels lakken doe ik de laatste tijd weer iets vaker, al weet ik dat het onbegonnen werk is met het werk wat ik doe. Langer dan 1/2 dagen houd hij het niet vol, als hij dat al eens haalt. Dit kleurtje van OPI vind ik echter wel prachtig, zeker de moeite waard om het toch weer te proberen.

The Body Shop White Musk Parfum; hoewel deze parfum qua kleur niet heel goed bij mijn smaak en inrichting past, is hij wel héél erg lekker. Dit is een geurtje van The Body Shop die recentelijk werd uitgebracht; White Musk. Een hele lichte, frisse geur. Hij is zelfs een tikkeltje bloemig; ik vind hem erg prettig met dit warme weer.

Ladurée thee; ook thee drink ik het hele jaar volop. Ik ben ook dol op mijn koffie, maar aangezien dat niet altijd even prettig is voor de maag drink ik voornamelijk thee. Dit schattige, roze tinnetje is gevuld met een hele zachte bessensmaak. Heel licht, zeker niet te overheersend, en vooral héél erg lekker.

Dit waren een aantal van mijn favorieten, ik ben erg nieuwsgierig wat die van jullie zijn!
'' Wat zijn jouw favoriete producten op dit moment?

9 opmerkingen

 1. Ik ben heel benieuwd naar die kleur van Mac. Ik ken hem nog niet, het geurtje van The Body Shop lijkt me ook lekker verfrissend. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie favorieten zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten! Ik heb momenteel maar een paar producten die groot favoriet zijn, ik draag bijna geen make-up meer met dit weer. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar kan ik me goed in vinden. Qua make-up draag ik ook een stuk minder, foundation laat ik bijvoorbeeld even helemaal staan.

   Verwijderen
 4. Die kleur van Mac is echt prachtig! Sowieso heb ik een zwak voor alles met honing, of het nou in de naam of in het product zelf zit. Het klinkt meteen zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke producten heb je uitgekozen, echt lekker zomers

  xx Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige strakke foto zeg, ziet er goed uit! en ik hou van MAC!

  BeantwoordenVerwijderen